![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "merhaba" başlıklı konu görüntüleniyor, "slm arkadaşlar aranızda banada yer vardır umarım..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 229 ![]() ![]() ![]() | slm arkadaşlar aranızda banada yer vardır umarım |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba Tabiki var arkadaşım Hoşgeldin aramıza ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8857 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba aramıza hoşgeldin inflexible.Doğru adrestesin sende zamanla anlıyacaksın.iyi forumlar
__________________ |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba Hoşgeldin inflexible ![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 229 ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba hoşbulduk arkadaşlar.ben bişey itiraf etmek istiyorum size.aslında benim buraya geliş amacım üyesi olduğum bir hack sitesinden aldığım görev sonucu gerçekleşti.görev bana verilen 50 adet forum sitesini dolaşmak ve içinde adult bölümü olan forumları gerekli arkadaşlarıma ileterek deface edilmesini sağlamaktı.burayıda aynı şekilde kontrol ettim adult bölümünüz yoktu öncelikle buna sevindim sonrada her forumda olmayan üye resimleri bölümü dikkatimi çekti.merak ettim içeri girdim.adminimiz başta olmak üzere bir çok yakışıklı arkadaşlarımızın yanında bir çokda güzel kız arkadaşımızın olduğunun farkına vardım.yalnız ben bu kız arkadaşlarımızdan birine ilk görüşte vuruldum,bittim,aşık oldum ben ilk defa aşık oluyorum arkadaşlar.çok acayip oldum.sonrada onun olduğu yerde bende olmak istedim ve üye oldum.şimdi beni bu şekildede kabul edermisiniz adminim vede arkadaşlarım.banlarsanızda size kızmam.selametle... |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 229 ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba vereceğiniz cvp lara görede sitede daha çok aktif olacam.umuyorumki yakın zamandada yönetimde görev alabilirim.zaman ve tanışma haricinde bu görev için herşey mevcut.şimdiye kadar 1 forum sitesinde adminlik 2 sindede co-adminlik yaptım.yalnız kurallar gereği beklemem gerekecek tabi.ama yeterki siz beni kabul edin :( |
| | |
| | #7 | ||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba Alıntı:
__________________ | ||
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba Biraz farklı bir giriş yapmışsın, hoşgeldin Supermeydan'a, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 229 ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba çok tşk ederim adminim. |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoşgeldin arkadaş gerçekten foruma girişin enterasan tarihe geçer bu olay ama bende diyorumki affetmek ve itiraf etmek çok güzel bendende puan kaptın inşallah sana olan düşüncelerimizi boşa çıkarmaz ve delikanlıca aramızda güzel paylaşımlarınla SÜPERMEYDAN'A renk katar ve peşinden sürüklendiğin aşık olduğun bayanlada güzel dostluk akabinde güzel bir geleceğe doğru adım atarsın inşallah temennim bundan yana tekrar hoşgeldin diyor güzel paylaşımlarını bekliyorum.... Konu guzin_abla tarafından (29-03-2008 Saat 11:24 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: hoşgeldin |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |