![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Herkeze Selam" başlıklı konu görüntüleniyor, "Herkeze Selam İsmim Bahar 19 Yaşındayım Aranıza Yeni Geldim Bana Aktivasyon maili gelmedii :(..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Herkeze Selam Herkeze Selam İsmim Bahar 19 Yaşındayım Aranıza Yeni Geldim Bana Aktivasyon maili gelmedii :( |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 8859 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkeze Selam Hoş geldin Bahar, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 127 Rep: 12560 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkeze Selam Bahar da gelen "bahar" bendehoş geldin diyorum.. |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 58 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkeze Selam Hoşgeldin bahar aramıza. Umarım güzel vakit geçirirsin. |
| | |
| | #6 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkeze Selam herkese selam diyerek gelen birine hoş geldin derim tabiki haş geldin bahar |
| | |
| | #7 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkeze Selam Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkeze Selam Baharla birlikte içimizde çiçekler gibi açmanı ve güzel paylaşımlarınla aramıza sevgi t umları serpiştirmeni dilerim hoşgeldin canım.... |
| | |
| | #9 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkeze Selam Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 54 ![]() | Cevap: Herkeze Selam Hoşgeldin Bahar , ben de Güray. Umarım seversin siteyi, tabii ben de ![]()
__________________ İNANDIKLARIN İÇİN YAŞA ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KAYBETME |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |