![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Selam" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba ben TaYFuNN herkese iyiakşamlar diliyorum ilk merhabamızı ilgimi çeken bir konuya yaptım beni mazur görün heyecen verici bir siteyle karşı karşıya olduğumu tüm samimiyetimler vurgulamak isterim burada inşallah güzel ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: İSTANBUL-Şişli Yaş: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 789 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Selam Merhaba ben TaYFuNN herkese iyiakşamlar diliyorum ilk merhabamızı ilgimi çeken bir konuya yaptım beni mazur görün heyecen verici bir siteyle karşı karşıya olduğumu tüm samimiyetimler vurgulamak isterim burada inşallah güzel kaynaşmalara ve dostlukların vesile olmasını temenni ediyorum siteyi hazırlayan arkadaşlarıda ayrıca tebrik ederim.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Hoş geldin TayFuNN, gerçektende çok güzel bri foruma rastladın, umarım kalıcı olursun, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Selam aramıza hoşgeldiniz iyi formlar..
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Hoşgeldin Tayfunn dilerim herşey gönlünce olsun.....Güzel paylaşımlara. |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Selam slm arkadaşlar bende aranıza katılalı bir hafta oldu umarım güzel vakit geçiririz ![]() |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Hoş geldin Cansu, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Selam Hoş geldiniz arkadaşlar..... |
| | |
| | #9 | ||
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Alıntı:
![]() Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | ||
| | |
| | #10 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam sizi aramızda görmekten sevinçliyiz hoşgeldiniz iyi dostluklara |
| | |
| | |