![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "yeni üyenizden slm" başlıklı konu görüntüleniyor, "s.a tüm yötneci ve üyelere bu emeklerinden dolayı güzel bir site çok tşk ederim hayırlı hoş vede boş olmayan muhabbetlere beni de aranıza kabul ettiğinizden dolayı herkese selam olsun..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | yeni üyenizden slm s.a tüm yötneci ve üyelere bu emeklerinden dolayı güzel bir site çok tşk ederim hayırlı hoş vede boş olmayan muhabbetlere beni de aranıza kabul ettiğinizden dolayı herkese selam olsun |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni üyenizden slm Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: yeni üyenizden slm sağolun tşk ederim hıım dostluk ne güzel: selametle tüm dostlara ![]() |
| | |
| | #4 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni üyenizden slm bizde seni bekliyorduk zaten hoş geldin |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni üyenizden slm A.slm Hasan-2 hoş geldin, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: yeni üyenizden slm hoş geldin hasan umduğunu bulacağın doğru yerdesin |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: yeni üyenizden slm hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederin can arkadaşlarım bu candan ve sıcak karşılamayı bilmem beni ve hatalarımı çekebilecekmisiniz ve aynı zamanda sizden uyarılmayı beklerim çekinmeyin selam siz değerli arkadaşlara olsun huda hafız |
| | |
| | #8 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni üyenizden slm Hoşgeldin aramıza ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: yeni üyenizden slm |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: yeni üyenizden slm hoşgeldin sefalar getirdin |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |