![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "herkese günaydın" başlıklı konu görüntüleniyor, "herkese günaydınlar. umarım herkes gönlünce birgün gecirir...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: sakarya
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | herkese günaydın herkese günaydınlar. umarım herkes gönlünce birgün gecirir. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese günaydın |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 128 Rep: 12653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese günaydın GÜNAYDINNN....Umarım iyi bir gün olur..... |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 93 Rep: 9133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese günaydın günayınnn mutlu güzel günler...yoğun olmayan gülümseyen işler diliyorumm.. |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 46 ![]() | Cevap: herkese günaydın Bendende Herkeze Günaydın Canlarım Gününüz Aydın Mutlu Olsun Efendim |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese günaydın Günaydın, ne hoş geldin, umarım sende istediğin gibi bir gün geçirirsin:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | |