![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Bir Ben Eksiktim Bende Geldim" başlıklı konu görüntüleniyor, "SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BİR BEN EKSİKTİM BENDE GELDİM ARANIZA TABİKİ KABUL EDERSENİZ ŞÖYLE BİR DOLAŞIYORDUM SİTENİZİ BEYENDİM BEN EVLİ 47 YAŞINDA 2 ÇOCUK VE BİR GELİN SAYİBİ HANIMIM ŞİİR YAZMAYI ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 46 ![]() | Bir Ben Eksiktim Bende Geldim SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BİR BEN EKSİKTİM BENDE GELDİM ARANIZA TABİKİ KABUL EDERSENİZ ŞÖYLE BİR DOLAŞIYORDUM SİTENİZİ BEYENDİM BEN EVLİ 47 YAŞINDA 2 ÇOCUK VE BİR GELİN SAYİBİ HANIMIM ŞİİR YAZMAYI ÇOK SEVİYORUM İNŞALLAH BENİMLE İYİ BİR DOST VE ABLA OLURSUNUZ HEPİNİZE SAYGIYLAR SUNARIM |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Ben Eksiktim Bende Geldim Hoş geldin Hicran Abla ,Sende geldin tamam olduk :) Artık bize karada ölüm yok denizede girmiyiveririz :) Tekrar Hoşgeldin
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: sakarya
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Bir Ben Eksiktim Bende Geldim hoş geldin abla . iyi forumlar |
| | |
| | #4 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Ben Eksiktim Bende Geldim Alıntı:
Aleykümselam arkadaşım ilk yüksellll yanıt vermiş ardından ben yetiştim hoşgeldin canım sana hem şiir delisi olarak hemde yaş bakımından en yakın benim sanırım forumda iyi anlaşacağımızı umuyor güzel paylaşımlarını bekliyorum..... ![]() | |
| | |
| | #5 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Ben Eksiktim Bende Geldim Alıntı:
Yüksell sende geldin tamam olduk dedinde canım ben biraz üzüldüm sanki zaten devamlı yazan bir abla var bir sen eksiktin mişşşş gb geldi biran yanılıyorumdur inşallahhh...Ayrıca insanlara yaklaşımın çok pozitif bunun için teşekkür ederim ...Ve kısmetse geldiğimde tanışmak isterim... | |
| | |
| | #6 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Bir Ben Eksiktim Bende Geldim Alıntı:
fena mı gelininde varmış arada bir çekiştirirsin gelini biz de kaynanalara nasıl davranılır senin sayende öğreniriz arada bir yazıda yazarsın bize aman kaynanıza böyle davranın şöyle yapın diye bizde senin söylediklerine haraket ederiz... ![]() tekrar hoşgeldin... | |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 46 ![]() | AMAN CANLARIM BENİM BU NE GÜZEL KARŞILAMAK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM EVLATLARIM BACILARIM KARDEŞLERİM BEN BURAYI ŞİMDİDEN ÇOK SEVDİM BİRAZ BEN ÇOK SICAK KANLIYIMDIRIM HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 46 ![]() | Cevap: Bir Ben Eksiktim Bende Geldim güzünabla Canım Kardeşim üzülme Yüksel Kardeşim şaka Yaptı Ben şakayı Kaldıran Insanım Bende Sitelerin Güzin Ablasıyım Benide çok Severler Anne Abla Derler Bir Kardeşim Sormuş Gelinimle Aramda çok Iyidir Ana Kız Gibi Geçiniriz Benim O Gülümdür Birtanecik Kızımdır Bende Kayınvaldemin Birtanecik Geliniyim Gençlere Tavsiyem Sizlerde özverili Olun Sevin Paylaşın Derim Daha çok Muhabbetlerimiz Olucek Canım Kuzucuklarım |
| | |
| | #9 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Ben Eksiktim Bende Geldim Hoşgeldin Hicran abla aramıza sende. ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 46 ![]() | Cevap: Bir Ben Eksiktim Bende Geldim hoşbulduk Canım Kuzucuğum Sağ Olsın |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |