![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "merhaba canlar....." başlıklı konu görüntüleniyor, "herkesi kocaman kocaman selamlarim....kuzenim "bebeksi" nickli uye sayesinde supermeydan foruma uye oldum...saol yelizim...bakalim nedir faaliyet cercevesi,gorus acilari,edep seviyesi...merhabalar tekrardan canlar....:)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | merhaba canlar..... herkesi kocaman kocaman selamlarim....kuzenim "bebeksi" nickli uye sayesinde supermeydan foruma uye oldum...saol yelizim...bakalim nedir faaliyet cercevesi,gorus acilari,edep seviyesi...merhabalar tekrardan canlar....:) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba canlar..... Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba canlar..... Hoş geldin kurt kizi Supermeydan'a.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhaba canlar..... tesekkurler canlar... |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 59 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba canlar..... Hoşgeldin kurt_kizi, beklentilerinde yanılmayacagını düşünüyorum. Tekrardan hoşgeldin aramıza diyorum |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhaba canlar..... tsk ederim....uyeligim aktiflesmemis saniyorum....konulara cvp yazamamaktayim.ilgilenirseniz sevinirim....tskler... |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhaba canlar..... arkadaslar biri ilgilenicekmi benim aktivasyonumla....konulara dusuncelerimi yazamamaktayim...tekrar tskler... |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba canlar..... hosgeldin canim,bliyorum ki burdaki arkadaslarinda senin gibi her konuya muhakkak yazicak anlamli iki cumlesi olucak uyelere ihtiyaci var...hosgeldin cerenim...:)) |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba canlar..... |
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba canlar..... Foruma üye olur iken, yazdığın adrese forumdan aktivasyon maili gelir, eğer görünmüyor ise, önemsizlerdede olabilir, oradaki linke tıklayarak üyeliğini aktifleştirebilirsin, ben üye olur iken böyle idi, tabi şimdi değişmedi ise, bir dene:) İyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | |