![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "slm arkadaşlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhabalar Bende Yenı Üye Oldum Birlikde Hoş Ve Güzel Vakit Geçirmek Temennisiyle......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | slm arkadaşlar Merhabalar Bende Yenı Üye Oldum Birlikde Hoş Ve Güzel Vakit Geçirmek Temennisiyle... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 59 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm arkadaşlar |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm arkadaşlar İyi ki üye oldun Murat, hoş geldin, emin ol ki burada hepimiz birlikte çok güzel vakit geçireceğiz, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: uzay
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm arkadaşlar Ya Murat 19 kardeşim aramıza hoşgeldin gelmesine de.Neden murat 19 onu anlamadım.19 Çorum'un plakası sen ankaradan katıldığına göre demekki bu 19 yaşın oluyor.E yarın 20 yaşına gelince Murat 20 mi olacak adın? Her neyse tekrar hoşgeldin,inşallah benim gibi aykırı ve dik kafalı bir insanın senden de öğreneceği şeyler olur.Umarım katılımcı ve faydalı olursun.Allah uzun ömür versin:) |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: slm arkadaşlar Yaş 19 insanın en güzel yaşalarından biridir benim için. Bi 17 yaşımda birde şimdi kendımı çok mutlu hissediyorum. Genç olmak dinç olmakmış bu yaşlarda anlıyorum. Onun için çogu yerde kullanırım hep. Yaş20 olunca bakarız daha var geçmişimi bilmeden gelecegime adım atmayı sevmem. Ayrıca hoşbulduk insanlar gelişmek öğrenmek için vardır. Umarım benım size sizin bana öğretecegınız çok şey olur... |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 310 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm arkadaşlar hoş geldin aramıza inşallah çok güzel vakit geçiririz |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |