![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "selam ben geldi" başlıklı konu görüntüleniyor, "selam arkadaslar az önce misafir olarak dolaştım burayı çok güzel bir yer otantik bir havası var buranın ve hiç düşünmeden kayd oldum buraya boş yer var mı aranıza kabul edermisiniz ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | selam ben geldi selam arkadaslar az önce misafir olarak dolaştım burayı çok güzel bir yer otantik bir havası var buranın ve hiç düşünmeden kayd oldum buraya boş yer var mı aranıza kabul edermisiniz beni :D |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selam ben geldi Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: selam ben geldi |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selam ben geldi Merhaba gökayy burda herkes için tabikide yer var, hoş geldin sende.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |