![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "merhaba arkadaşlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "selam arkadaşlar ben daha yeni geldim.burayı daha tam olarak öğrenemedim.görüşmek üzere..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | selam arkadaşlar ben daha yeni geldim.burayı daha tam olarak öğrenemedim.görüşmek üzere ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba arkadaşlar Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba arkadaşlar Hoş geldin nacy, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba arkadaşlar Alıntı:
öğrenirsin merak etme![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: merhaba arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz iyi formlar.............
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: hatay Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | selam herkese bende yeni katıldım aranıza. ![]() ![]() |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba arkadaşlar Sende hoş geldin yarensu Supermeydan'a, sanada iyi forumlar:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17354 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba arkadaşlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba arkadaşlar Yaerennsuuu bittiğim nokta üçtane kız doğurdum sezeryanla bayılmadan önce bu isimle yattım kalktım unuttum bu kadar olur yanii ölüyorum yaren ismine bu arada sanada öldüm canıcım artık torunlara inşallah koyarım bu ismi hoş geldin sefalar getirdin güzel paylaşımlara... ![]() |
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: merhaba arkadaşlar Hem Nacy hem Yarensu ikiniz de hoşgeldiniz. Ama geldiniz selam verdiniz gitmece yok. Aktif olun bence
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |