![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Selam Forum Halkı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Selam aktif bir forum olduğunu umarak üye oldum. Adım Oktay. Ankara'da oturuyorum. Ankara Siyasal'da öğrenciyim. Herkese merhaba......."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Selam Forum Halkı Selam aktif bir forum olduğunu umarak üye oldum. Adım Oktay. Ankara'da oturuyorum. Ankara Siyasal'da öğrenciyim. Herkese merhaba.... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Forum Halkı Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Selam Forum Halkı hoşgeldiniz aramıza iyi formlar..
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Forum Halkı hosgeldınız ıı forumlar ![]() |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 131 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Forum Halkı Hoş geldin mülkiyeli burası keyifli bir yer.Bence sen sizin şu ineğin başına gelenleri bi anlat bakalım,ne oldu bahçedeki ineğe.....:))))) |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Selam Forum Halkı Merhaba öğrenci arkadaş, Hoşgeldin. Her yeni üyr ile aktifliğimiz daha da artıyor inşallah
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Forum Halkı Hoş geldin çiçek pasajı supermeydana, iyi forumlar:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Forum Halkı hoş geldin aramıza yeni ve güzel arkadaşlıklar bulman umuduyla .. |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Forum Halkı Hosgeldın Angaralı :) Iyı forumlar.
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Selam Forum Halkı hoşgeldin sefalar getirdin çiçek_pasajı |
| | |
| | |