![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Heyyy gençler merhabaaaaaa" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ben güzinabla olarak aranıza yeni katıldım umarım beni aranıza kabul eder bağrınıza basarsınız,çokk sevdiğim ve saygı duyduğum genç bir kızım tarafından yönlendirildim daha öncede başka bir forumda beraberdik ama yazıkki ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben güzinabla olarak aranıza yeni katıldım umarım beni aranıza kabul eder bağrınıza basarsınız,çokk sevdiğim ve saygı duyduğum genç bir kızım tarafından yönlendirildim daha öncede başka bir forumda beraberdik ama yazıkki forumiçi seviyesizliklerden sıkılıp ayrılmak durumunda kaldık....Şimdiii bazılarınızdan yaşlı olabilirim 3 kız çocuk annesi ,evli ve çalışan bir bayanım sizinle paylaşacağım konular için sabırsızlanıyorumm şimdilik bu kadar..... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Heyyy gençler merhabaaaaaa hoşgeldin abla şerefler verdin senle yine bi arada olmak çok keyif verici,ikinci annem:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Rep Gücü: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Heyyy gençler merhabaaaaaa Hoş geldiniz sefalar getirdiniz . Hepimizin bir güzin Abla'ya ihtiyacı var emin olun . Başımızın üstünde yeriniz var :) |
| | |
| | #4 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Heyyy gençler merhabaaaaaa Alıntı:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #5 | |
Rep Gücü: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #6 |
Rep Gücü: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gülümmmmmm (Gülüm seni koparmışlar hoyrat ele fırlatmışlar adına türküüü yakmışlar HESABIM VARRRR.....)Türküsünü bilirsin yüreği kadar kendide güzel bebeğimmm senide bende koparmışlardı ama Allah büyük bak yine bir aradayızz Annen yesin seniii... |
| | |
| | #7 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Heyyy gençler merhabaaaaaa Alıntı:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Heyyy gençler merhabaaaaaa Ayy utancımdan yüzüm kızardı sağol ablam,evet yine hepbiarada olucaz inşallah bundan sonra sen hepimizin annesi olucaksın güzel yürekli ablam yine hoşgeldin:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #9 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Heyyy gençler merhabaaaaaa Alıntı:
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #10 | |
Rep Gücü: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Heyyy gençler merhabaaaaaa Alıntı:
Adındanda belli olduğu gibi sende benim gönlüme doğan güneşsin canımbenim ağzımdan bal damlaması sizlerden aldığım pozitif elektriğin sonucudur canımıniçi....Güzel yorumun için teşekkür ederim ... ![]() | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |