![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Heyyy gençler merhabaaaaaa" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hoşgeldiniz dert anası Güzin Abla, Forumda güzel günler geçirmeniz dilği ile...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Heyyy gençler merhabaaaaaa Hoşgeldiniz dert anası Güzin Abla, Forumda güzel günler geçirmeniz dilği ile.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Heyyy gençler merhabaaaaaa |
| | |
| | #23 | |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Heyyy gençler merhabaaaaaa Alıntı:
Waaaaawwwwww Karakarizmaaa hoşbulduk ayrıca ilginiz için teşekkürlergüzinabla deyince evet dert anası olarak nitelendiriliyor ben kendimi o derece başarılı biri olarak görmüyorum ama normal bir anne olarak iyi dinleyiciyim ve hepinizle konuşmaya ,sıkıntıları paylaşmaya varım bizde varız diyorsanız hadi bakalım bekliyorumm.......Hımmmmmm baştakiii Waaaaawwwww olayının açıklamasınıda unutmayalım buarada karayı bilemem ama gerçekten KARİZMASIN....canım.. | |
| | |
| | #24 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 58 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Heyyy gençler merhabaaaaaa Alıntı:
| |
| | |
| | #25 | |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Heyyy gençler merhabaaaaaa Alıntı:
Merhabaaa canımcımm hoşbulduk ilgin için teşekkürler benim forumdan beklentimmm saygın ,sevecen bir grup gönül dostu başka ne olabilirkiii tüm sıkıntılar sizin gibi şekercikler olsun inşallah üstesinden gelirizzz Allah kötü dertler vermesin sıkıntılı hallarde biraz motivasyon için daima hazır bir Anneniz var sakın sıkılmayın bekliyorummm....Güzel ve seviyeli dostluklara diyelim.....öpüldün canımcım ![]() | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |