![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Heyyy gençler merhabaaaaaa" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: guzin_abla ´isimli üyeden Alıntı Ben güzinabla olarak aranıza yeni katıldım umarım beni aranıza kabul eder bağrınıza basarsınız,çokk sevdiğim ve saygı duyduğum genç bir kızım tarafından yönlendirildim daha öncede başka ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Heyyy gençler merhabaaaaaa Alıntı:
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Heyyy gençler merhabaaaaaa Alıntı:
Adındanda belli olduğu gibi sende benim gönlüme doğan güneşsin canımbenim ağzımdan bal damlaması sizlerden aldığım pozitif elektriğin sonucudur canımıniçi....Güzel yorumun için teşekkür ederim ... ![]() ![]() | |
| | |
| | #13 | |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Heyyy gençler merhabaaaaaa Alıntı:
Teşekkür ederim onairci Hoşbulduk gerçekten yeni girmeme rağmen mest oldum diyebilirim harikasınız ve seninde ifade ettiğin gibi hiçbir densizliğin olmayacağına adım gibi şimdiden emin oldum desemmmm gerçekten supermeydan süperrrrgörünüyor... ![]() | |
| | |
| | #14 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Heyyy gençler merhabaaaaaa |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Heyyy gençler merhabaaaaaa guzın abla bunlar benı kısıtladı sunlara bı kızarmısın msj larımı da yayınlamıolar bu arada hosgeldın![]() ![]() |
| | |
| | #16 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 146 ![]() ![]() | Cevap: Heyyy gençler merhabaaaaaa güzin ablacımm hoşgeldin sefalar getirdin ! hoş güzel paylaşımlar geçirmen dileğiyle sana kucak dolusu sevgilermi gönderiyorum ! |
| | |
| | #17 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Heyyy gençler merhabaaaaaa hoşgeldiniz aramıza nickini görür görmez dert yanasım geldi birden aniden iyi formlar ablacım..
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | #18 | |
Sayın Adminlerim siz forum yönetiminden büyüğünüz olarak rica ediyorum bu genç kardeşimize bir şans daha verinlütfennnn eminim hatası varsa anlamıştır bir daha yapmazz .....Toprakcımmm teşekkür ederim hoşbulamadık çünkü engelliymişsin yakında daha dost daha seviyeli paylaşımlarınla tanışmak ,kaynaşmak diliyorum okkkk.... ![]() | |
| | |
| | #19 | |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
YUDUMMM.........VE SGORRRRR.....Hoş bulduk canlar sizlerle olmak süper bir duygu ne kadar sıcak ve sevecen bir ortam yawwww eridim resmen gerçekten ölürümmm ben size herkeze teşekkür ediyorum sıcak yaklaşımlarından dolayı ve gelelim sana sgorcuğum Allah çok kötü dertler göstermesin inşallah gerisi önemli değil dertler paylaşıldıkça azalır değilmi canım anne olarak iyi dinleyiciyimdir anlatırsan dinler ve birlikte çözüm bulmaya çalışırız neden olmasınki...... ![]() ![]() | |
| | |
| | #20 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Heyyy gençler merhabaaaaaa hoşgeldin guzin_abla .keyifli forumlar dileğiyle yer açın guzin_abla 'nıza ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |