![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "S.A arkadaşlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "İnternette sölf yaparken birden dikkatimi çekti ve cok hoşuma gitti cok ciddi bir forum sayfası ben de sizin aranizdayım inşallah hoşça bir vakit geçiririz..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: Konya
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 345 ![]() ![]() ![]() ![]() | S.A arkadaşlar İnternette sölf yaparken birden dikkatimi çekti ve cok hoşuma gitti cok ciddi bir forum sayfası ben de sizin aranizdayım inşallah hoşça bir vakit geçiririz |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: S.A arkadaşlar Hmm, senden hoş geldin, kalıcı olmanı dilerim, iyi forumlar:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 21 Rep: 2032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: S.A arkadaşlar a.s kardeşim hoş geldiniz inşaallah |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 345 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: S.A arkadaşlar Allah Razı Olsun İnşallah hoş bir vakit geçiririz. |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: S.A arkadaşlar samedı hosgeldın aramıza demek ısterdım sana ama once yonetıcılerın uygun gormesı lazım bı hafta sonra yayınlanır helade bu msj |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: S.A arkadaşlar hayret yayınlamıslar o ne gusel işinize gelenı yayınlayın sızın ıstedıhınız konuları acabılıoruz ıstemedıklerınız sılıonıo ne demokratık bır forum cok duygulandım |
| | |
| | #8 | |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 52 Rep: 4907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: S.A arkadaşlar Alıntı:
Yazılarında duzelme gorülürse kısıtlama kaldırılır,aksi takdirde devam edecektir. Not: Bu forumun demokratikliğinden,tarafsızlığından şüphe duyuyorsan veya daha demokratik bir forum biliyorsan orada yazabilirsin. | |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 345 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: S.A arkadaşlar Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Biz tamamen saygı çerçevesinde tartişmalarımızı yaparsak karşımızdakiler birşey yapamaz önemli olan saygıdır.Herşye iyilikle cevap vermeliyiz bize de bu yakışır.Saygılarımla |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: S.A arkadaşlar ben burda yazmak ıstıorum arkadasım ınat degılmı dun tartıstıhım kısı yazıo masallah gazel gıbı dokturuo bugun yazdıhım msj ların hangısınde hakaret vardı anlamadım bı yayınlada herkes gorup karar versın |
| | |
| | |