FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > İlk Merhaba

S.A arkadaşlar

GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "S.A arkadaşlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: toprak81 ´isimli üyeden Alıntı ben burda yazmak ıstıorum arkadasım ınat degılmı dun tartıstıhım kısı yazıo masallah gazel gıbı dokturuo bugun yazdıhım msj ların hangısınde hakaret vardı anlamadım bı yayınlada ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-02-2008, 12:12 AM   #11
Yeni Uye

samedi765 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

samedi765 kıymetli bir taşsamedi765 kıymetli bir taşsamedi765 kıymetli bir taşsamedi765 kıymetli bir taş
Cevap: S.A arkadaşlar

Alıntı:
toprak81´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben burda yazmak ıstıorum arkadasım ınat degılmı dun tartıstıhım kısı yazıo masallah gazel gıbı dokturuo bugun yazdıhım msj ların hangısınde hakaret vardı anlamadım bı yayınlada herkes gorup karar versın
Allah bize sabır versin ozaman
samedi765 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 19-02-2008, 12:40 AM   #12
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gericiliği nerde gorsem tepelerim K. Atatürk

toprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecek

alısırsın samedı basa gelen cekılır
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 19-02-2008, 11:37 PM   #13
Aktif Uye

PAM.aRt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen...

PAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyor
PAM.aRt - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
samedi765´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İnternette sölf yaparken birden dikkatimi çekti ve cok hoşuma gitti cok ciddi bir forum sayfası ben de sizin aranizdayım inşallah hoşça bir vakit geçiririz
güzel paylaşımlarda bulunman dileğiyle hoşgeldin aramıza.
PAM.aRt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25-02-2008, 12:21 AM   #14
Uye

guzin_abla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 43 Rep: 4200
guzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyor

Alıntı:
samedi765´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İnternette sölf yaparken birden dikkatimi çekti ve cok hoşuma gitti cok ciddi bir forum sayfası ben de sizin aranizdayım inşallah hoşça bir vakit geçiririz

Hoş geldin samedi765 gerçekten çok ciddi bir forumm ve hep öyle kalması dileğiyle güzel paylaşımlar....
guzin_abla isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:25 AM .