![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "s.a merhabalar" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben bundan yaklaşık 4 ay önce bir pc programı ararken tanıştım süpermeydan ile forum cok hoş gelmişti hem konuları bakımından hemde sitenin düzeni acisında cok hoşuma gitmişti. başlarda fazla bi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 21 Rep: 2032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | s.a merhabalar ben bundan yaklaşık 4 ay önce bir pc programı ararken tanıştım süpermeydan ile forum cok hoş gelmişti hem konuları bakımından hemde sitenin düzeni acisında cok hoşuma gitmişti. başlarda fazla bi katkım olmuyordu foruma ama ( fazla vaktımın olmayışından dolayıdır) yeni yeni katılım yapmaya başladım. forumun yönetimi sıcak ve cana yakın ve bircok üyeyi de sanalda olsa allah için seviyorum ve nette parmakla sayılacak forumlardan bir tanesidir süpermeydan ilk üye oldugümda unutmuşum selam vermeyi formu karıştırırken gördüm böyle bir bölümü bir selam verelim dedim. allahın rahmeti bereketi üzerinize olsun |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 59 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: s.a merhabalar Tekrar hoşgeldin aramıza. Sitemiz bizim ailemiz gibidir. Bunu görmüşsündür. Sende ailemize tekrar hoşgeldin. |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: s.a merhabalar a.s aramıza hoşgeldiniz iyi formlar diliyorum..
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: uzay
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: s.a merhabalar ve aleykum selam.hoşgeldiniz... |
| | |
| | #5 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: s.a merhabalar Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 21 Rep: 2032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: s.a merhabalar hepinize çok teşekkur ederim arkadaşlar |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: s.a merhabalar Hoş geldin memedi supermeydana:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 21 Rep: 2032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: s.a merhabalar hoş bulduk canım kardeşim |
| | |
| | #9 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: s.a merhabalar Alıntı:
Hoş geldin canım...Hem konular hemde düzen gerçekten çok kaliteli çok seviyeli ve sıcak umarım iyi vakit geçirirsin güzel paylaşımlara..... | |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: s.a merhabalar aramıza hoşgeldin.keyifli forumlar geçirmen dileğiyle |
| | |
| | |