FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > İlk Merhaba

s.a merhabalar

GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "s.a merhabalar" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben bundan yaklaşık 4 ay önce bir pc programı ararken tanıştım süpermeydan ile forum cok hoş gelmişti hem konuları bakımından hemde sitenin düzeni acisında cok hoşuma gitmişti. başlarda fazla bi ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-02-2008, 04:12 AM   #1
Yeni Uye

memedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

memedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyor
s.a merhabalar

ben bundan yaklaşık 4 ay önce bir pc programı ararken tanıştım süpermeydan ile
forum cok hoş gelmişti hem konuları bakımından hemde sitenin düzeni acisında cok hoşuma gitmişti.
başlarda fazla bi katkım olmuyordu foruma ama ( fazla vaktımın olmayışından dolayıdır)
yeni yeni katılım yapmaya başladım. forumun yönetimi sıcak ve cana yakın ve bircok üyeyi de sanalda olsa allah için seviyorum ve nette parmakla sayılacak forumlardan bir tanesidir süpermeydan
ilk üye oldugümda unutmuşum selam vermeyi formu karıştırırken gördüm böyle bir bölümü bir selam verelim dedim.

allahın rahmeti bereketi üzerinize olsun
memedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 18-02-2008, 10:50 AM   #2
SUPER MODERATOR

Go[rk]eM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Zaman Doğruyu Söyle,Ne Dediğini Hatırlamak Zorunda Kalmazsın!

Go[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyor
Cevap: s.a merhabalar

Tekrar hoşgeldin aramıza. Sitemiz bizim ailemiz gibidir. Bunu görmüşsündür. Sende ailemize tekrar hoşgeldin.
Go[rk]eM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 18-02-2008, 01:08 PM   #3
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor

a.s aramıza hoşgeldiniz iyi formlar diliyorum..
Alt 18-02-2008, 01:17 PM   #4
Yeni Uye

hisarlikenan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yoktuk var ettin,varlığından haberdar ettin.

hisarlikenan sadece gerçekten hoşhisarlikenan sadece gerçekten hoşhisarlikenan sadece gerçekten hoşhisarlikenan sadece gerçekten hoşhisarlikenan sadece gerçekten hoş

ve aleykum selam.hoşgeldiniz...
hisarlikenan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-02-2008, 01:50 PM   #5
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLimeLere anLam yükLemekten Vazgeçtim AnLatasım yok, anLayasım yok… ÖyLesine işte..

Blog Mesajları: 36
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Alıntı:
memedi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
forum cok hoş gelmişti hem konuları bakımından hemde sitenin düzeni acisında cok hoşuma gitmişti.
başlarda fazla bi katkım olmuyordu foruma ama ( fazla vaktımın olmayışından dolayıdır)
yeni yeni katılım yapmaya başladım. forumun yönetimi sıcak ve cana yakın ve bircok üyeyi de sanalda olsa allah için seviyorum ve nette parmakla sayılacak forumlardan bir tanesidir süpermeydan
ilk üye oldugümda unutmuşum selam vermeyi formu karıştırırken gördüm böyle bir bölümü bir selam verelim dedim.

Hoşgeldin aramıza memedi.Paylaşımlarını dört gözle bekliyoruz

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
www.aktifbir.com

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-02-2008, 08:24 PM   #6
Yeni Uye

memedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyor

hepinize çok teşekkur ederim arkadaşlar
Alt 18-02-2008, 08:32 PM   #7
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

Hoş geldin memedi supermeydana:)
Alt 18-02-2008, 08:43 PM   #8
Yeni Uye

hoş bulduk canım kardeşim
Alt 25-02-2008, 12:24 AM   #9
Uye

guzin_abla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 43 Rep: 4200
guzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyor

Alıntı:
memedi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Hoş geldin canım...Hem konular hemde düzen gerçekten çok kaliteli çok seviyeli ve sıcak umarım iyi vakit geçirirsin güzel paylaşımlara.....
guzin_abla isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25-02-2008, 01:23 AM   #10
Aktif Uye

PAM.aRt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen...

PAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyor
PAM.aRt - MSN üzeri Mesaj gönder

aramıza hoşgeldin.keyifli forumlar geçirmen dileğiyle
PAM.aRt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:16 PM .

© Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0