![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "üye olmamakta inat ediyormuşuz bari olalım dedik" başlıklı konu görüntüleniyor, "Inadı kıran forum olduk:) Hosgeldınız aramıza, keyıflı saatler gecırmenızı dılerım :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üye olmamakta inat ediyormuşuz bari olalım dedik Inadı kıran forum olduk:) Hosgeldınız aramıza, keyıflı saatler gecırmenızı dılerım :)
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: üye olmamakta inat ediyormuşuz bari olalım dedik çok teşekkürler hoşbuldum ama cidden burayı dahoşbuldum e bu sıcak karşılamanızada inat edemeyiz ya :p yalnız bir sorun var ben çoğu zaman giriş yapamıyorum siteye sayfagörüntülenemiyor diyor arada bi deniyim bakalım olcak mı diyorum giriş yaptığım zaman da zaten buraya cvp yazabiliyorumbaşkayerlere bakayım diyorum yine sayfa görüntülenmemeye başlıyor sorun siteden kaynaklı teknik mi? yoksa benim internetten kaynaklı teknik mi ? |
| | |
| | #13 | ||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üye olmamakta inat ediyormuşuz bari olalım dedik Alıntı:
__________________ | ||
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üye olmamakta inat ediyormuşuz bari olalım dedik |
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: üye olmamakta inat ediyormuşuz bari olalım dedik |
| | |
| | |