FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > İlk Merhaba

üye olmamakta inat ediyormuşuz bari olalım dedik

GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "üye olmamakta inat ediyormuşuz bari olalım dedik" başlıklı konu görüntüleniyor, "Inadı kıran forum olduk:) Hosgeldınız aramıza, keyıflı saatler gecırmenızı dılerım :)..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-02-2008, 12:47 PM   #11
Aktif Uye

Beylerbeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yonetım, Futbolcu, Taraftar... SAMPIYONSUN GALATASARAY

Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor
Cevap: üye olmamakta inat ediyormuşuz bari olalım dedik

Inadı kıran forum olduk:) Hosgeldınız aramıza, keyıflı saatler gecırmenızı dılerım :)
Sponsored Links
Alt 15-02-2008, 02:23 PM   #12
Yeni Kayıt

Bealive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Bealive is on a distinguished road

çok teşekkürler hoşbuldum ama cidden burayı dahoşbuldum e bu sıcak karşılamanızada inat edemeyiz ya :p

yalnız bir sorun var ben çoğu zaman giriş yapamıyorum siteye sayfagörüntülenemiyor diyor arada bi deniyim bakalım olcak mı diyorum giriş yaptığım zaman da zaten buraya cvp yazabiliyorumbaşkayerlere bakayım diyorum yine sayfa görüntülenmemeye başlıyor sorun siteden kaynaklı teknik mi? yoksa benim internetten kaynaklı teknik mi ?
Bealive isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 15-02-2008, 02:37 PM   #13
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 20
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor

Alıntı:
Bealive´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çok teşekkürler hoşbuldum ama cidden burayı dahoşbuldum e bu sıcak karşılamanızada inat edemeyiz ya :p

yalnız bir sorun var ben çoğu zaman giriş yapamıyorum siteye sayfagörüntülenemiyor diyor arada bi deniyim bakalım olcak mı diyorum giriş yaptığım zaman da zaten buraya cvp yazabiliyorumbaşkayerlere bakayım diyorum yine sayfa görüntülenmemeye başlıyor sorun siteden kaynaklı teknik mi? yoksa benim internetten kaynaklı teknik mi ?
İki gundur Amerikadaki servis sağlayıcımız (sunucu) kaynaklı bazı sorunlar yaşıyoruz Sayfa goruntulenememesi ondandır. Sizden kaynaklı bir sorun olduğunu sanmıyorum Şimdilik sorunu aştık insallah tekrar yaşanmaz :)
Alt 25-02-2008, 12:31 AM   #14
Uye

guzin_abla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 43 Rep: 4200
guzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyor

Alıntı:
merhaba arkadaşlar umarım iyi anlaşırız :D

Merhabaaaa canım
anlaşamayacak ne var mühim olan insanların birbirlerini sevmeleri veee saymaları değilmi akabinde mutlaka iyi anlaşılabilinir bir ortam hazır demektirrrr hoşgeldin canımcımmm....
guzin_abla isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 25-02-2008, 01:19 AM   #15
Aktif Uye

PAM.aRt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen...

PAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyor
PAM.aRt - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
merhaba arkadaşlar umarım iyi anlaşırız :D
süpermeydana hoş geldin .keyifli forumlar geçirmen dileğiyle
PAM.aRt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Etiketler
selam

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:55 AM .

vBulletin 3.7.2 © Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0 RC8