![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "herkese slm..." başlıklı konu görüntüleniyor, "özel bir dersanede biyoloji bölüm başkanı olarak görev yapmaktayım... saygılarımla!!..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | herkese slm... özel bir dersanede biyoloji bölüm başkanı olarak görev yapmaktayım... saygılarımla!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese slm... Alıntı:
Hosgeldin Supermeydan Forumlarına
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese slm... Hoş geldin foruma, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese slm... Hoşgeldin Antosiyanin aramıza ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: herkese slm... hoşbuldum arkadaşlar..................... |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: herkese slm... Saygı bizden ögretmenim aramıza hoşgeldiniz eminim burdan çok memnun kalacaksınız çünkü bende sizin gibi yeniyim ve bura çok sevdim özelikle yöneticilerimiz harika insanlar ayrıca forumda bulunan herkes çok iyi... |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: herkese slm... evet..forum kaliteli paylaşımlarla dolu..ama..bir yoğunluk sezemiyorum henüz...iki yeni msj arasında geçen süre uzun....ilginiz için teşekkürler... |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: herkese slm... |
| | |
| | #9 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese slm... Alıntı:
Hoş geldiniz Antosiyanin bende yeniyim ve sanırım bu forumun en yaşlı şiriniyim (annesiyim) forum sizler gibi kültürlü şahsiyetlerinde aramıza katılımıyla dahada değerlenecek eminim şimdiden güzel paylaşımlara diyorum....Saygılar | |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese slm... hanı sen annemızzdın noldu¿¿ ezgının masumun yanındasın sanıodum benı hayal kırıklıhına urattın guzın abla ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |