![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "İyi Akşamlar Arkadaşlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bende aranızdayım artık... Sadece yarınki türban oylamasına çok canım sıkılıyor, yarınki mitinge Cumhuriyetine sahip çıkanların katılmasını tekrar hatırlatmak istiyorum. Bir de bu akşam Kanaltürk'teki Ceviz kabuğunu izlemeyi sakın unutmayın...! Sevgiler ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | İyi Akşamlar Arkadaşlar Bende aranızdayım artık... Sadece yarınki türban oylamasına çok canım sıkılıyor, yarınki mitinge Cumhuriyetine sahip çıkanların katılmasını tekrar hatırlatmak istiyorum. Bir de bu akşam Kanaltürk'teki Ceviz kabuğunu izlemeyi sakın unutmayın...! Sevgiler ve saygılar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyi Akşamlar Arkadaşlar Canım öncelikle hoşgeldin sefa getirdin :) siyasetle ilgili herşeyi siyaset bölümümüze yazabilirsin , aklında olsun maviyeşil :) BUrada çok güzel dostluklar edineceğine eminim , iyi forumlar diliyorum sana :) |
| | |
| | #3 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyi Akşamlar Arkadaşlar Cumhuriyetine sahip çıkanlar derken kimleri kastettiniz?çıkmayanlar kim? |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyi Akşamlar Arkadaşlar Öncelikle hoş geldiniz...Türban konusu gerçekten bir çok kişinin canını sıkıyor...Ayrıca mitig uyarınız için gerçekten teşekkürler...Bu arada ceviz kabuğunun (konusu türban dır da)konukları kim acaba?Bende bu miting konusunda herkesi duyarlı olmaya ve katılmaya davet ediyorum..... |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyi Akşamlar Arkadaşlar İsterseniz bu konuya siyaset başlığında devam edina rkadaşlar , burası sitenin en sıcak bölümü . Daha tanışıyoruz lütfen :) |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: İyi Akşamlar Arkadaşlar Mavi ve yeşil hoşgeldiniz, Umarım güzel konular ile katılımlarınız devam eder.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 59 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyi Akşamlar Arkadaşlar Hoşgeldin maviveyesil2007 uçsuz sınırlarla yasamayı sevıyorsun galıba mavi derken (deniz) yeşil derken (dogayı) kastettıysen tabi :) sonsuz dostluklarla dolu bır sıteye geldıgınden emın olabılırsın. Fakat siyasetle keşke girmeseydin bu bölüme. Siyaset bölümümüzde açsaydın daha güzel olurdu diyorum kısa kesip tekrar hoşgeldin aramıza diyorum. |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: İyi Akşamlar Arkadaşlar hoşgelmişsiniz efendim buyrun sefalar getirdiniz.. ![]()
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyi Akşamlar Arkadaşlar Hosgeldın aramıza mavıyesıl2007.
__________________ |
| | |
| | #10 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyi Akşamlar Arkadaşlar Alıntı:
Sahra ablamın dostlarını burada görmek ne hoş tekrar hoşgeldiniz![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | |