![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "SGOR ben" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhabalar, Konya'dan Ahmet internette sörf yaparken dikkati çekti çok hoş bir site motordelisiyim zamanla daha iyi tanışırız. motosiklet hakkından bir çok konuyu sizlerle paylaşacağım inş. tekrar görüşmek üzere hoşçakalın SGOR..."
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
#1 |
| FORUM MODERATOR ![]() | SGOR ben Merhabalar, Konya'dan Ahmet internette sörf yaparken dikkati çekti çok hoş bir site motordelisiyim zamanla daha iyi tanışırız. motosiklet hakkından bir çok konuyu sizlerle paylaşacağım inş. tekrar görüşmek üzere hoşçakalın SGOR Konu SGOR tarafından (19-04-2008 Saat 03:56 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz sevgili sgor ... |
| |
| | #3 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben Hoşgeldin sgor paylaşımlarını bekliyoruz ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR ben çok teşekkür ederim Motorsiklet - FORUM SUPERMEYDAN (Kaliteli seviyeli tartışma,paylasım ve destek platformu) motosiklet hakkında yeni bilgiler.. |
| |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 133 Rep: 13196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben Hoş geldin....süratli geldin umarım .... bu arada senin motorun markası ne...Konyada yarışlar yapılıyormu...? |
| |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben Hosgeldınız Sayın SGOR motor suratı kadar hızlı bır gırıs yaptınız sıtemıze, Allah kaza gostermesın ;) Keyıflı forumlar.
__________________ |
| |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR ben Evet sanırım biraz öyle oldu umarım yavaşlamam ![]() Konu SGOR tarafından (19-04-2008 Saat 03:52 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 133 Rep: 13196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben Adana Motor Kulübüne bekleriz sizi ve arkadaşlarınızı...Buradada fena yarışlar yapılıyor:)))) |
| |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 133 Rep: 13196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben Bu arada bence hemen "motorcular grubunu "kur SÜPERMEYDAN da (sosyal gruplar bölümü) |
| |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR ben Evet biliyorum birkaç kez izleme fırsatım oldu behsettiğin bölümün linkini verebilirmisin zahmet olmassa.. |
| |
![]() |
| Etiketler |
| kawasaki, konya, motor, motorsiklet, sgor, zx6r |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum438/thread23069.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| FORUM SUPERMEYDAN (Kaliteli seviyeli tartma,paylasm ve destek platformu) | This thread | Refback | 07-02-2008 12:06 PM | |
| | |