FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > İlk Merhaba

SGOR ben

GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "SGOR ben" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: SGOR ´isimli üyeden Alıntı teşekkürler. çok sağol yazılarına baktım bakıyorum bir an kendimi yokuştan aşağı düştüm sandım.. Bizim burada bir yokuş var adı "dilberler sekisi" ordan aşağı motorla giderken ..."

Konu Kapatılmıştır

LinkBack (1) Seçenekler Stil
Alt 07-02-2008, 01:47 PM   #31
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
Cevap: SGOR ben

Alıntı:
SGOR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkürler.

çok sağol yazılarına baktım bakıyorum bir an kendimi yokuştan aşağı düştüm sandım..
Bizim burada bir yokuş var adı "dilberler sekisi" ordan aşağı motorla giderken kendini uçuyor sanırsın..Seninkide aynı oldu sanırım:))))
güney isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 07-02-2008, 01:51 PM   #32
Aktif Uye

Beylerbeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor

Arkadaslar burası tanısma bolumumuzdur. Sbet etmek ıcın

Yeni sohbet bölümü buradandevam ede bılırsınız.
Alt 07-02-2008, 01:56 PM   #33
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor

evet aynen öyle haklısın..

pardon adminim özürdilerim..
Alt 07-02-2008, 02:00 PM   #34
Aktif Uye

Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor

Bı daha olmasın sabun yaparım senı
Alt 07-02-2008, 02:30 PM   #35
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
Beylerbeyi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaslar burası tanısma bolumumuzdur. Sbet etmek ıcın

Yeni sohbet bölümü buradandevam ede bılırsınız.
saolun sayın admin bilmiyorduk......gestapo uygulamasına başladınız galiba.....iyi forumlar...
güney isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 07-02-2008, 02:38 PM   #36
Aktif Uye

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
saolun sayın admin bilmiyorduk......gestapo uygulamasına başladınız galiba.....iyi forumlar...
Cok tesekkur ederım gestapo benzetmenız ıcın. Gurur duyarım! Fakat gestapoluk ne yaptıgımı merak edıyorum acıkcası sadece olması gerekenı gayet uygun ve kıbar bır dılle soyledım.

Bugunlerde bırseyler oluyor ama anlamıyorum sebebını kusura bakma guney !

Bu arada Gestapo ıle kısa bır bılgı!

Gestapo, (Alman gizli servisi), 1934 Nisan'ında Heinrich Himmler tarafından Reinhard Heydrich ve Heinrich Muller'e yetki verilerek kuruldu. Ama mazisi Nisan 1933'e kadar uzanır, kurucusu ise Hermann Göring'dir.

İlk olarak Fırtına Birlikleri'nden (SA) ve Alman polisinden seçkin görülenler alındı. Sivil üniformayla polis birliklerinden ayrıldılar. İlk adı Geheime Polizei Amt yani GPA'dır ama bu ismin basit olduğu düşünülmüş olmalı ki, Gestapo olarak değiştirilmiştir. Açılımı, Die Geheime Staatpolizei'dır.

2. Dünya Savaşı sırasında yaklaşık 45.000 üyesi vardı. Ofislerine Gestapoleitstellen denirdi. Günümüzdeki istihbarat teşkilatları için örnek teşkil eder. Gestapolar II. Dünya Savaşı sırasında önemli komutan ve generallerin korumalığını üstlenerek bir nevi askeri inzibat görevi yapmışlar, kimi zaman SS'lerle ortak çalışmışlardır. Gestapolar ayrıca savaş sırasında Almanya'da bulunan müttefik casuslarını yok etmek için de kullanılmıştır. Gestapo erleri genellikle önemli giriş kapılarına nöbetçi olarak bırakılırlardı; görevleri giriş kartlarını kontrol etmekti.

Ayrıca toplama kamplarında aktif rol oynamışlardır. Savaş sonrası çoğu kaçmayı başarmış, yakalananlar savaş suçlusu sayılarak kurşuna dizilmiştir. 2. Dünya Savaşı'nı anlatan filmlerde SS'lerle birlikte çokça boy gösterirler.Ayrıca gestapoların bir görevide savas ortamında olup biteni bilmeyen halkı doldurusa getirerek onları sivil olarak düsman kuvvetlerine karsı bir güç olarak kullanımını saglamakta gorevleri arasındaydı

Gestapo - Vikipedi
Alt 07-02-2008, 09:06 PM   #37
Yeni Kayıt

RUNZÖ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Rep Gücü: 2 Rep: 110
RUNZÖ will become famous soon enoughRUNZÖ will become famous soon enough

sen kendi tarafını tuttun. ben ellerini tuttum sama bir iki agır sözüm vardı. tama tamam YUTTUM

Konu RUNZÖ tarafından (13-02-2008 Saat 02:06 PM ) değiştirilmiştir..
RUNZÖ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-02-2008, 09:38 PM   #38
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Biz Türküz Vatan bizim Bayrak bizim VATAN ve BAYRAK şereftir ******** ne bilsin!!!!

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Alıntı:
RUNZÖ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba herkese tekrardan öncelikle beni banlayan admine sesleniyorum '' harika bi iyilik yaptın banlamakla daha önce hiç banlanmamıştım nasıl bir duygu bilmiyordum ama malesefki yine bilmiyorum :)''
güney'e '' tanışırız arkadaş zaten kim görse beni mutlaka içi ısınıyor şeytan tüyü var galiba bende :) ''

beylerbeyi ''kusura bakma sbet bölümüne bunları yazsaydım herkes bana nediyon sen? derdi onun için buraya yazmayı uygun gördüm''

buda bütün forum üyelerine (ayrıca konu açmak istemediğimden buraya yazıyorum)

merhaba arkadaşlar adım nickimin tersidir istanbuldayım motordan zerre kadar anlamam ama şimdilik ;) çok konuşurum hayatım boyunca sorumsuz biri olmak istedim bitürlü beceremedim. kırdığım arkadaşlar varsa ki bitane var kendisinden özür dilerim bişey daha ekliyim en sevdiğim şarkıda... şinmiş üstüme korkularım etme eyleme gider bu kadın direnmek ister sesi duyulmaz kitlenir çığlıgı kimine fırsat belkide hayat bana bi çare ayrılıklar var haramsın bana artık anladım benim gitmem lazım yaşanacaksa yaşanacak ayrılıklar mutsuzluklar ölüm yok ya bunun sonunda tüm acılar bir yere kadar haklısın boşver herzaman yaptığın gibi bunuda boşver unut gitsin sevgiden kaçmaya devam et
Hoşgeldin öznur aramıza

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-02-2008, 10:22 PM   #39
Yeni Kayıt

RUNZÖ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Rep Gücü: 2 Rep: 110
RUNZÖ will become famous soon enoughRUNZÖ will become famous soon enough

hoşbuldum doğan :)
bir cümle gönderilmiyor mecbur uzatıyorum bende hehe
Alt 08-02-2008, 12:25 AM   #40
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz iyi forumlar.
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
kawasaki, konya, motor, motorsiklet, sgor, zx6r

Seçenekler
Stil

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum438/thread23069.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
FORUM SUPERMEYDAN (Kaliteli seviyeli tartma,paylasm ve destek platformu) This thread Refback 07-02-2008 12:06 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:50 PM .