![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "SGOR ben" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: SGOR ´isimli üyeden Alıntı teşekkürler. çok sağol yazılarına baktım bakıyorum bir an kendimi yokuştan aşağı düştüm sandım.. Bizim burada bir yokuş var adı "dilberler sekisi" ordan aşağı motorla giderken ..."
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben |
| |
| Sponsored Links |
| | #32 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben Arkadaslar burası tanısma bolumumuzdur. S bet etmek ıcın Yeni sohbet bölümü buradandevam ede bılırsınız.
__________________ |
| |
| | #33 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR ben evet aynen öyle haklısın.. ![]() pardon adminim özürdilerim..
__________________ Motorumun rengini bile göremessin.. |
| |
| | #35 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben Alıntı:
| |
| |
| | #36 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben Alıntı:
Bugunlerde bırseyler oluyor ama anlamıyorum sebebını kusura bakma guney ! Bu arada Gestapo ıle kısa bır bılgı! Gestapo, (Alman gizli servisi), 1934 Nisan'ında Heinrich Himmler tarafından Reinhard Heydrich ve Heinrich Muller'e yetki verilerek kuruldu. Ama mazisi Nisan 1933'e kadar uzanır, kurucusu ise Hermann Göring'dir. İlk olarak Fırtına Birlikleri'nden (SA) ve Alman polisinden seçkin görülenler alındı. Sivil üniformayla polis birliklerinden ayrıldılar. İlk adı Geheime Polizei Amt yani GPA'dır ama bu ismin basit olduğu düşünülmüş olmalı ki, Gestapo olarak değiştirilmiştir. Açılımı, Die Geheime Staatpolizei'dır. 2. Dünya Savaşı sırasında yaklaşık 45.000 üyesi vardı. Ofislerine Gestapoleitstellen denirdi. Günümüzdeki istihbarat teşkilatları için örnek teşkil eder. Gestapolar II. Dünya Savaşı sırasında önemli komutan ve generallerin korumalığını üstlenerek bir nevi askeri inzibat görevi yapmışlar, kimi zaman SS'lerle ortak çalışmışlardır. Gestapolar ayrıca savaş sırasında Almanya'da bulunan müttefik casuslarını yok etmek için de kullanılmıştır. Gestapo erleri genellikle önemli giriş kapılarına nöbetçi olarak bırakılırlardı; görevleri giriş kartlarını kontrol etmekti. Ayrıca toplama kamplarında aktif rol oynamışlardır. Savaş sonrası çoğu kaçmayı başarmış, yakalananlar savaş suçlusu sayılarak kurşuna dizilmiştir. 2. Dünya Savaşı'nı anlatan filmlerde SS'lerle birlikte çokça boy gösterirler.Ayrıca gestapoların bir görevide savas ortamında olup biteni bilmeyen halkı doldurusa getirerek onları sivil olarak düsman kuvvetlerine karsı bir güç olarak kullanımını saglamakta gorevleri arasındaydı Gestapo - Vikipedi
__________________ | |
| |
| | #37 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben sen kendi tarafını tuttun. ben ellerini tuttum sama bir iki agır sözüm vardı. tama tamam YUTTUM Konu RUNZÖ tarafından (13-02-2008 Saat 02:06 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #38 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 422 Rep: 41289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben Alıntı:
![]()
__________________ | |
| |
| | #39 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben hoşbuldum doğan :) bir cümle gönderilmiyor mecbur uzatıyorum bende hehe
__________________ GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMEMİŞTİR FAKAT KENDİNİ YOK ETTİĞİ GÜN YOK OLMUŞTUR |
| |
| | #40 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz iyi forumlar. |
| |
![]() |
| Etiketler |
| kawasaki, konya, motor, motorsiklet, sgor, zx6r |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum438/thread23069.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| FORUM SUPERMEYDAN (Kaliteli seviyeli tartma,paylasm ve destek platformu) | This thread | Refback | 07-02-2008 12:06 PM | |
| | |