![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "SGOR ben" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: doğangüneş ´isimli üyeden Alıntı RUNZÖ Banlanmanı kaldırdım üyeliğine devam edebilirsin.Ama bir daha böyle hakaret içeren mesajlar istemiyorum.Haberin olsun. teşekkür ederim çok sağolun..."
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR ben teşekkür ederim çok sağolun
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| |
| Sponsored Links |
| | #22 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben Alıntı:
betleri sadece ve sadece MOTOR lardır....Ama dostlukları tartışılmazdır çok bağlıdırlar....Hoş geldin motor delisi..Sürat in daim rüzgarın bol olsun..... | |
| |
| | #23 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR ben ama güney arkadaşım öcümü götü alıcam runzö den ![]() ![]() ![]()
| |
| | #24 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben Bencede al bunu onun yanına bırakma. Konu SGOR tarafından (19-04-2008 Saat 03:54 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #25 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR ben daha öncede yazmıştım ama 2000 model
| |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben |
| |
| | #27 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR ben doğrudur Allah kaza bela vermesin tadı başkadır açtığımız grupdaki yazıları okudunmu birde motosiklet topicindeki gruba davet konulu topice bi bak sana zahmet..
| |
| | #28 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben Hoşgeldin sgor keyifle geçireceğin forumlar dileğiyle. |
| |
| | #29 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben |
| |
| | #30 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR ben teşekkürler. çok sağol yazılarına baktım bakıyorum bir an kendimi yokuştan aşağı düştüm sandım.. ![]()
| |
![]() |
| Etiketler |
| kawasaki, konya, motor, motorsiklet, sgor, zx6r |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum438/thread23069.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| FORUM SUPERMEYDAN (Kaliteli seviyeli tartma,paylasm ve destek platformu) | This thread | Refback | 07-02-2008 12:06 PM | |
| | |