![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "SGOR ben" başlıklı konu görüntüleniyor, "Supermeydan ana sayfada sosyal gruplar diye..."
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben Supermeydan ana sayfada sosyal gruplar diye |
| |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR ben teşekkürler yardımın için çok sevindim.. |
| |
| | #13 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben hoşgeldiniz sayın sgor biraz geç oldu ama:)) |
| |
| | #14 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR ben önemli değil teşekkkür ederim bir dahaolmas sanırım ![]()
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| |
| | #15 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben foruma tekrar üye olmayacaksan bidaha olmaz. |
| |
| | #16 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR ben olmaz diye umut ediyoruz ailecek teşekkürler tekrardan
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| |
| | #17 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben yaşanacaksa yaşanacak ayrılıklar mutsuzluklar. ölüm yok ya bunun sonunda. tüm acılar bir yere kadar. haklısın boşver. herzaman yaptıgın gibi banada boşver unut gitsin. Konu RUNZÖ tarafından (13-02-2008 Saat 02:04 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #18 | |||
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben Alıntı:
1- Madem sgor adlı üyeyi tanıyorsun madem onun yıllardır arkadaşısın sen biçim insansın o zaman.Niye kalkıp forumda kötülüyorsun sgor adlı arkadaşını.. 2- Alıntı:
3- Alıntı:
4-KOVULDUN ![]() Süpermeydanda senin gibi ölçüsüz,seviyesiz,riyakar kişilerin yeri yok![]() | |||
| |
| | #19 | ||
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR ben Alıntı:
![]() ![]() Allah bildiği yapsın seni başımın belası ![]() ![]() ![]() yine yaptın yapacağını... hoşgeldin aramıza sende ama sefa mı? cefa mı? getirdin anlayamadım.. ![]() ![]() ![]() helal olsun seytanın aklına gelmez ![]() ![]() ![]() Alıntı:
Çok teşekkür ederim savunmanız için gerçekten ama bu yorumu yapan çok sevdiğim bir arkadaşım,dostum dün kendisi ben davet ettim sende gel üye ol çok hoş bir siteye benziyor diye fakat maşaallah gelişi muhteşem olmuş sabah sabah okurken gülme krizine girdim yazdıkları şakadan ibaret ![]() tekrar teşekkürler not; RUNZÖ unutma sana dönüşü var bir de bunun ![]() ![]() ![]()
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! | ||
| |
| | #20 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR ben Alıntı: Banlanmanı kaldırdım üyeliğine devam edebilirsin.Ama bir daha böyle hakaret içeren mesajlar istemiyorum.Haberin olsun.
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| |
![]() |
| Etiketler |
| kawasaki, konya, motor, motorsiklet, sgor, zx6r |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum438/thread23069.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| FORUM SUPERMEYDAN (Kaliteli seviyeli tartma,paylasm ve destek platformu) | This thread | Refback | 07-02-2008 12:06 PM | |
| | |