FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > İlk Merhaba

SGOR ben

GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "SGOR ben" başlıklı konu görüntüleniyor, "Supermeydan ana sayfada sosyal gruplar diye..."

Konu Kapatılmıştır

LinkBack (1) Seçenekler Stil
Alt 06-02-2008, 01:49 PM   #11
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
Cevap: SGOR ben

Supermeydan ana sayfada sosyal gruplar diye
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 06-02-2008, 01:55 PM   #12
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor

teşekkürler yardımın için çok sevindim..
SGOR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 06-02-2008, 02:49 PM   #13
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor

hoşgeldiniz sayın sgor biraz geç oldu ama:))
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-02-2008, 02:51 PM   #14
FORUM MODERATOR

motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor

önemli değil teşekkkür ederim bir dahaolmas sanırım
Alt 06-02-2008, 02:53 PM   #15
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor

foruma tekrar üye olmayacaksan bidaha olmaz.
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-02-2008, 02:54 PM   #16
FORUM MODERATOR

motordelisi

olmaz diye umut ediyoruz ailecek
teşekkürler tekrardan
Alt 07-02-2008, 12:33 AM   #17
Yeni Kayıt

RUNZÖ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Rep Gücü: 2 Rep: 110
RUNZÖ will become famous soon enoughRUNZÖ will become famous soon enough

yaşanacaksa yaşanacak ayrılıklar mutsuzluklar. ölüm yok ya bunun sonunda. tüm acılar bir yere kadar. haklısın boşver. herzaman yaptıgın gibi banada boşver unut gitsin.

Konu RUNZÖ tarafından (13-02-2008 Saat 02:04 PM ) değiştirilmiştir..
RUNZÖ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-02-2008, 01:19 AM   #18
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLimeLere anLam yükLemekten Vazgeçtim AnLatasım yok, anLayasım yok… ÖyLesine işte..

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Alıntı:
RUNZÖ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba sgor yok yok merhaba forum sakinleri bende yeniyim siteye şöyle bi baktım ama tamamiyle inceleme fırsatı bulamadım kafam allak bullak kelimeleri toparlayamıyorum şukadarını söliyim bu sgor 3ü 5ten 5i 3den atar durur motordan anladığı yok benim bilgilerimi kendi bilgisiymiş gibi herkese sunar geçen hafta pazar ısrarlarından usandığım için yarış teklifini kabul ettim. sonuç mu ne? sonuç bisiklete binmeyen motordan ne kadar anlarki.

çok iticidir kendileri hatta dünyanın en itici insanıdır geçimsizdir huysuzdur yalancıdır adeta (Allah rahmet eylesin] erol taşın rollerinin gerçek versiyonudur aranızda ona sempati duyan olduysa yazık oldu o .. o... o... dünyanın en ama en kötü iğrenç v.d insanıdır kendisini çok yakınen ve senelerdir tanıyorum sakın ona kanmayın benden hepinize tavsiye

not: benim olanı kimseyle hiçbir şekilde paylaşamam (anlayan anladı) ;)
RUNZÖ
1- Madem sgor adlı üyeyi tanıyorsun madem onun yıllardır arkadaşısın sen biçim insansın o zaman.Niye kalkıp forumda kötülüyorsun sgor adlı arkadaşını..
2-
Alıntı:
motordan anladığı yok benim bilgilerimi kendi bilgisiymiş gibi herkese sunar
İnternet alemindede senin benim konum diye birşey yoktur arkadaşım.Herkes alıntı yapar.Yazısını yada resimini ekler aldığı kaynağı belirtir.Konu yada resim seninde telif hakkını alır,altına adını yazar öyle eklersin internetede.Ama sgor nickli üyede eklediği benim dememiş zaten.
3-
Alıntı:
çok iticidir kendileri hatta dünyanın en itici insanıdır geçimsizdir huysuzdur yalancıdır adeta (Allah rahmet eylesin] erol taşın rollerinin gerçek versiyonudur aranızda ona sempati duyan olduysa yazık oldu......
Sgor bu foruma üye olalı 2 gün olmuş daha ve senin anlattığın gibi birisinede pek benzemiyor.Zaten süpermeydan forumları dışındada nasıl olduğu bizi hiç ilgilendirmez.Biz süpermeydan forumu olarak nasıl davrandığına,nasıl yazdığına,nasıl konu eklediğine,üyelerimizle nasıl geçindiğine,forum içinde terbiyeli,ahlaklı,seviyeli davranmasına bakarız arkadaşım.
4-KOVULDUNSüpermeydanda senin gibi ölçüsüz,seviyesiz,riyakar kişilerin yeri yok
doğangüneş isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 07-02-2008, 07:17 AM   #19
FORUM MODERATOR

motordelisi

Alıntı:
RUNZÖ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba sgor yok yok merhaba forum sakinleri bende yeniyim siteye şöyle bi baktım ama tamamiyle inceleme fırsatı bulamadım kafam allak bullak kelimeleri toparlayamıyorum şukadarını söliyim bu sgor 3ü 5ten 5i 3den atar durur motordan anladığı yok benim bilgilerimi kendi bilgisiymiş gibi herkese sunar geçen hafta pazar ısrarlarından usandığım için yarış teklifini kabul ettim. sonuç mu ne? sonuç bisiklete binmeyen motordan ne kadar anlarki.

çok iticidir kendileri hatta dünyanın en itici insanıdır geçimsizdir huysuzdur yalancıdır adeta (Allah rahmet eylesin] erol taşın rollerinin gerçek versiyonudur aranızda ona sempati duyan olduysa yazık oldu o .. o... o... dünyanın en ama en kötü iğrenç v.d insanıdır kendisini çok yakınen ve senelerdir tanıyorum sakın ona kanmayın benden hepinize tavsiye

not: benim olanı kimseyle hiçbir şekilde paylaşamam (anlayan anladı) ;)
Ne diim sana Allah bildiği yapsın seni başımın belası
yine yaptın yapacağını...

hoşgeldin aramıza sende ama sefa mı? cefa mı? getirdin anlayamadım..

helal olsun seytanın aklına gelmez

Alıntı:
doğangüneş´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
RUNZÖ
1- Madem sgor adlı üyeyi tanıyorsun madem onun yıllardır arkadaşısın sen biçim insansın o zaman.Niye kalkıp forumda kötülüyorsun sgor adlı arkadaşını..
2-İnternet alemindede senin benim konum diye birşey yoktur arkadaşım.Herkes alıntı yapar.Yazısını yada resimini ekler aldığı kaynağı belirtir.Konu yada resim seninde telif hakkını alır,altına adını yazar öyle eklersin internetede.Ama sgor nickli üyede eklediği benim dememiş zaten.
3-Sgor bu foruma üye olalı 2 gün olmuş daha ve senin anlattığın gibi birisinede pek benzemiyor.Zaten süpermeydan forumları dışındada nasıl olduğu bizi hiç ilgilendirmez.Biz süpermeydan forumu olarak nasıl davrandığına,nasıl yazdığına,nasıl konu eklediğine,üyelerimizle nasıl geçindiğine,forum içinde terbiyeli,ahlaklı,seviyeli davranmasına bakarız arkadaşım.
4-KOVULDUNSüpermeydanda senin gibi ölçüsüz,seviyesiz,riyakar kişilerin yeri yok

Çok teşekkür ederim savunmanız için gerçekten ama bu yorumu yapan çok sevdiğim bir arkadaşım,dostum dün kendisi ben davet ettim sende gel üye ol çok hoş bir siteye benziyor diye fakat maşaallah gelişi muhteşem olmuş sabah sabah okurken gülme krizine girdim yazdıkları şakadan ibaret
tekrar teşekkürler

not;
RUNZÖ unutma sana dönüşü var bir de bunun
Alt 07-02-2008, 11:24 AM   #20
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLimeLere anLam yükLemekten Vazgeçtim AnLatasım yok, anLayasım yok… ÖyLesine işte..

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Alıntı:
SGOR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne diim sana :Cachondon::Cachondon::Cachondon: Allah bildiği yapsın seni başımın belası :Cachondon::Cachondon::Cachondon:
yine yaptın yapacağını...

hoşgeldin aramıza sende ama sefa mı? cefa mı? getirdin anlayamadım.. :Cachondon::Cachondon::Cachondon:

helal olsun seytanın aklına gelmez

Çok teşekkür ederim savunmanız için gerçekten ama bu yorumu yapan çok sevdiğim bir arkadaşım,dostum dün kendisi ben davet ettim sende gel üye ol çok hoş bir siteye benziyor diye fakat maşaallah gelişi muhteşem olmuş sabah sabah okurken gülme krizine girdim yazdıkları şakadan ibaret :Cachondon:
tekrar teşekkürler

not;
RUNZÖ unutma sana dönüşü var bir de bunun :Cachondon::Cachondon::Cachondon:
RUNZÖ
Banlanmanı kaldırdım üyeliğine devam edebilirsin.Ama bir daha böyle hakaret içeren mesajlar istemiyorum.Haberin olsun.

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
www.aktifbir.com

doğangüneş isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
kawasaki, konya, motor, motorsiklet, sgor, zx6r

Seçenekler
Stil

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum438/thread23069.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
FORUM SUPERMEYDAN (Kaliteli seviyeli tartma,paylasm ve destek platformu) This thread Refback 07-02-2008 12:06 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:13 AM .