![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "merhaba millet!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba!! ben karamurat. yanlış duymadınız kimseyi de kandırmıyorum. adım karamurat. bu satırları size eskişehir den yazıyorum. umarım yazdıklarım sizi sıkmaz. yaklaşık yedi yıldır bilgisyar kullanıyorum. normal bir kullanıcı olarak tabii. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | merhaba millet!!! merhaba!! ben karamurat. yanlış duymadınız kimseyi de kandırmıyorum. adım karamurat. bu satırları size eskişehir den yazıyorum. umarım yazdıklarım sizi sıkmaz. yaklaşık yedi yıldır bilgisyar kullanıyorum. normal bir kullanıcı olarak tabii. ama son bir yıldır bilgisyar hakkında bir seyler öğrenmeye sürekli programların sistemlerin nasıl çalıştığına merak sararak bilgisayarın teknik işlerini öğrenmeye başladım ve hala devam ediyorum. ama daha dört ay gibi süredir bunu yoğunlaştırabildim. internet dünyası benim için hayatımda yeni bir sayfa acmamı sağladı. bu yüzden interneti seviyorum. forumlarda özellikle gezmeyi, yazmayı ayrı meslek edindim sanırım. kaç zamandır söyle rahat, kendi kaderine tek edilmemiş, hoş bir ortam arıyordum. sanırım burayla buldum. istediğim gibi bir yer. gerçi bunun dışındna müzik forumlarında dolaşıyorum. aslına bakarsanız iki site var suanda sürekli kaldığım. size anlatmadım tabii haklısın. ben bir evanescence fanıyım. iki yıldır da müzik dünyasını takip etmeye calışıyorum. her türlü müziği dinlerim. evanescence ise benim hayatımda ayrı bir yere sahiptir. geçen yaz evanescence Türkiye ye gelmesiyle hayatımda bir dönüm noktası oldu. müzik dünyasının bu ünlü grubuyla tanışma fırsatı yakaladım ve yönümü müziğe cevirdim. ayrıca üniversite 1. sınıf bilgisayar programcılığı okuyorum. buraya gelmemdeki en önemli nedenlerden biride okuduğum bölümün bilgisayar olması. size iki forumdayım demiştim. bu iki forum ise evanescenceturkey.com ve him4ever.com dur. him4ever'da da mod'luk yapıyorum. kullanıcı adımın 12 stones olması ise bir rock grubunun ismidir. bu grubu sevdiğim için bu nicki kullanıyorum. iyi bir gruptur. ama grubun Türkiye'yle bir alakası yok ondan duyulmamıstır. bir gun dinlerseniz haberim olsun. neyse fazla yazdım galiba. canını sıkmadım umarım. bundan sonra sizinle birlikteyim. umarım iyi vakit geçiririz. kendinize iyi bakın. Konu 12 stones tarafından (03-02-2008 Saat 06:14 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba millet!!! süpermeydana hoşgeldin forumumuz sürekli aktiftir senide aramızda görmekten mutlu oluruz.eskişehirde hangi semttesin?
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhaba millet!!! eskişehir merkezdeyim. batıkent'te oturuyorum. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba millet!!! Bursada oturuyosun yani :)) esk soğukta olsa iç anadolunun en güzel şehiri iyi forumlar.
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: merhaba millet!!! 12 stones aramıza hoşgeldin. beklentilerini karşılayabileceğin umduğun yerdesin tekrar hoşgeldin |
| | |
| | #6 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba millet!!! Hoşgeldin 12 stones Bu forum uyelerinin senden seninden uyelerden öğreneceğin ,paylaşacağın mutlaka birşeyler vardır. Olmalı!
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |