![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "slm" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhabalar ben "elalem" arkadaşım"güney" le aynı yerde görev yapıyoruz.Ondan duyduğum vede yazdıklarınızdan gördüğüm kadarıyla epey keyifli bir yer umarım benide aranıza alırsınız...sevgiler..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: adana
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | slm Merhabalar ben "elalem" arkadaşım"güney" le aynı yerde görev yapıyoruz.Ondan duyduğum vede yazdıklarınızdan gördüğüm kadarıyla epey keyifli bir yer umarım benide aranıza alırsınız...sevgiler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: slm hoş geldin sayın elalem sayın güneyhanım'ın arkadaşı bizimde arkadaşımız sayılır.. beklentilerinizi fazlasıyla karşılayabileceğiniz umduğunuz yerdesizin.tekrar hoşgeldiniz. |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: slm Teşekkür ederim Serkan.Güney kolay kolay referans vermez o yüzden keyifli olacağını biliyorum.Arkadaşlığınız keyifle kabulumdür.... |
| | |
| | #5 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 464 Rep: 45461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm Hoşgeldin Elalem, supermeydan forumlarına
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #6 |
| | |
| | #8 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 464 Rep: 45461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm Alıntı:
supermeydan forumda demokrasi var yonetim kararları ortak alınır
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm Hoş geldin elalem, bu arada nickin çok ilginçmiş, merak ettim neden bu nick?
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm hoşgeldin aramıza.güneye selamlar:)) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |