![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "ben nurbanu slm" başlıklı konu görüntüleniyor, "slm ben yeniyim tanışmak üzere .............nurbanu..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | ben nurbanu slm slm ben yeniyim tanışmak üzere .............nurbanu |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben nurbanu slm Hoşgeldin canım aramıza:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben nurbanu slm Hoş sefalar getirdin nurbanu :) |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben nurbanu slm Hoş geldin aramıza nurbanu.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: ben nurbanu slm Selamlar, hoşgeldin sefa geldin
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: ben nurbanu slm mrhaba arkadaşlar hoşbulduk .fıkralarkısmına daha gözatmadım fakat tambir fıkra koliğim .keyifli forumlar umuyorum ve diliyorum .görüşmeküzere. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |