![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Gemlik 'ten Merhaba" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba Ben Mustafa ERDAL ; Bilgisayar Programcısıyım. Arkadaşlara selamlar..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Gemlik 'ten Merhaba Merhaba Ben Mustafa ERDAL ; Bilgisayar Programcısıyım. Arkadaşlara selamlar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gemlik 'ten Merhaba merhaba aramıza hoşgeldin inşallah forumda daimi olursun mustafa iyi forumlar.
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gemlik 'ten Merhaba Hosgeldin Mustafa Erdal Supermeydana
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gemlik 'ten Merhaba Hoş geldin; katkılarınızla daha da bir güzelleşecek bu süper, SÜPERMEYDAN.... |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gemlik 'ten Merhaba Hoş geldin Mustafa, demek Gemlik he, çok güzel:) İyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 146 ![]() ![]() | Cevap: Gemlik 'ten Merhaba hosgeldın... güzel paylasımlar gecırmek dılegıyle .... |
| | |
| | |