![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "merhaba" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba aranıza yeni geldim ...umarım daimi olurum :smile:..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: iStAnBuL Yaş: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | merhaba merhaba aranıza yeni geldim ...umarım daimi olurum :smile: Konu bilgelet tarafından (21-01-2008 Saat 11:35 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 499 Rep: 48928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba Hoşgeldin canım aramıza burayı çok seviceksin merak etme ![]()
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: iStAnBuL Yaş: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhaba teşekkür ederim cnm..................
__________________ Eger bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa,orada güneş batıyor demektir |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba Hoş geldin bilgelet:) İyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba Hoş geldin aramıza bilgelet umarım daimi olur iyi vakit geçirirsin |
| | |
| | |