![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "merhaba dostlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba dostlar.ben sebi.benide araniza kabul ettiginiz icin cok tesekkür ederim..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: adana/almanya Yaş: 25
Rep Gücü: 1 ![]() | merhaba dostlar merhaba dostlar.ben sebi.benide araniza kabul ettiginiz icin cok tesekkür ederim |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba dostlar Hoş geldin Sebi, tabikide senide aramıza kabul ettiğimizden dolayı teşekkür ettiğin için rica ederiz
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba dostlar Merhaba sebi aramıza kabul etmek ne demek hoşgeldin sefa getirdin :) Umarım güzel vakit geçirirsin. |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: adana/almanya Yaş: 25
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: merhaba dostlar valla dostlar cok hosbuldum desem dogru olur, araniza katilmak cok güzelmis |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |