![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Selamin Aleyküm arkadaşlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Herkese sel*****leyküm arkadaşlar ben yeniyim inşallah iyi,çok ve yararlı paylaşımlar yaparım... saygılar......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: İST./Üsküdar
Rep Gücü: 1 ![]() | Herkese sel*****leyküm arkadaşlar ben yeniyim inşallah iyi,çok ve yararlı paylaşımlar yaparım... saygılar...
__________________ BiR NaMaZLıK SaLTaNaTıN oLuCaK.TaHT MiSaLi o MuSaLLa TaŞıNDa !!! JUST!CE® |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Selamin Aleyküm arkadaşlar we aLeykum seLam h0$ geLdiniz ..
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamin Aleyküm arkadaşlar Aleyküm Selam, hoş geldin, kalıcı olman dileklerimin ile, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 31
Rep Gücü: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamin Aleyküm arkadaşlar Aleyküm selam hoşgeldin arkadaş.
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Selamin Aleyküm arkadaşlar Ve Aleyküm Selam ve rahmetüllahi ve bereketühü
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |