![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "merhabalar" başlıklı konu görüntüleniyor, "herkese merhabalar bende yeni üyeyim umarım herşey çok güzel olur herkese sevgiler......"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | merhabalar herkese merhabalar bende yeni üyeyim umarım herşey çok güzel olur herkese sevgiler... Konu Beylerbeyi tarafından (10-01-2008 Saat 10:01 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 34413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhabalar hoşgeldinn...ya bu tanışmaları ben yetersiz buluyorumm.ismin yaşın ne iş yaptığın yada kendin hakkında bişeyler olsa...az tanısak birbirimiziii |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhabalar ok tanıtayım ozaman...adım şewin 22 yaşındayım kuaförlük okuyorum...kitap okumayı çok seviyorum müziklede aram iyi...en büyük hobim kitaplar en büyük fobim örümcekler en büyük hayallerimden biri (hayallerimden biri diyorum çünkü insanoglunun istekleri bitmiyor) iclal aydınla birgün istanbul bogazına karşı oturup karşılıklı bol köpürüklü türk kahvesi içmek sohbet etmek...vs vs vs... yeterlimidir acaba :)) Konu cencen tarafından (09-01-2008 Saat 08:11 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhabalar şimdi şöyle birşey var anlayamadıgın hobim ve fobimi yazmammı yoksa hobilerim ve fobilerimmi? ayrıca farkındayım cümle biraz karışıkmı oldu ne |
| | |
| | #7 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhabalar Alıntı:
Kitaplardan korkmanı anlayamadım da o yüzden... | |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhabalar ![]() inanamıyorum kendime yanlış yazmışım şuan varya kendi halime gülüyorum dur hemen düzelteyim herkesten özür dilerim uyardıgın içinde teşekkür ederim |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhabalar kitaplardan korkarmıyım hiç sürçü lisan ettik affola artık ![]() bu arada tekrar tekrar hoşbuldum ve şimdi gidiyorum en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere by by :)) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |