![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "S.a" başlıklı konu görüntüleniyor, "SLm Arkada$Lar diLara ben .. Foruma Yeni Uye oLdum Bi Haber Vereim dedim ;p iyi ForumLar ....."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | SLm Arkada$Lar diLara ben .. Foruma Yeni Uye oLdum Bi Haber Vereim dedim ;p iyi ForumLar ..
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | ||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 41307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: S.a Alıntı:
Alıntı:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | ||
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: S.a Sozum SizLere deiLdi .. uStunuze aLInmain CanLar ; ) Burda 1 tek KraLiçe Var Oda benim ;D;D Herneyse T$kLer hb ...
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: S.a Hoşgeldın Dilara ismin gibi güzel bir site bulduğuna emin olabilirsin. Yüksel abinin dediği gibi "Burda çakal yok fakat, Kral ve Kraliçeler çok " Sende bir kraliçe olarak hoşgeldin |
| | |
| | #5 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: S.a Alıntı:
Majesteleri hoşgeldiniz. Keyifli Forumlar Dilerim....
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi | |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: S.a Hoşgeldin dilara aramıza:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: S.a HepinizLe m.0Ldum Arkada$Lar bi Ara daha iyi tani$ir Kayna$iriz :D hO$ buLdum ; ]
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye | Cevap: S.a |
| | |
| | #10 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: S.a dilaracığım hg aramıza bende yeni üyeyim inş güzel dostluklar bulmak umuduyla |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |