![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Merhaba arkadaşlar." başlıklı konu görüntüleniyor, "Mrb Arkadaşlar İsmim Emir. çok uzun zamandır foruma uğramadım. 1. ayın 2006 üyesiyim. bundan sonra takip edeceğim. gerçi nickim vs herşeyim değişti ama.. =) saygılar lowbattery..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Merhaba arkadaşlar. Mrb Arkadaşlar İsmim Emir. çok uzun zamandır foruma uğramadım. 1. ayın 2006 üyesiyim. bundan sonra takip edeceğim. gerçi nickim vs herşeyim değişti ama.. =) saygılar lowbattery |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: Merhaba arkadaşlar. Hoş Geldin tekrar.Aramızda görmekten menun oluruz...Bol paylaşımlı günler dileği ile |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 926 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba arkadaşlar. Bendenn bayaaa bi eskiymişsin ama yinede hoşgeldin |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba arkadaşlar. Emir hoşgeldin. Umarım devamlı olursun.
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| | #5 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 182 Rep: 17911 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba arkadaşlar. tekrar h geldin arkadaşım inş yine bırakıp gitmezsin |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 152 Rep: 14806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba arkadaşlar. Hoş geldin tekrar, iyi forumlar dilerim..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |