![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "slm arkadaşlar,,," başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba..Formunuzda yeniyim..Görüyorum ki çabalarınızla çok güzel bir forum oluşturmuşunuz.Emeği olan herkese çok çok teşekkür ediyorum...Umarım bende formumuza yararlı bişeyler yapabilirim.Aranızda olmak güzel.İyi paylaşımlar....:Entusiasmado:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | merhaba..Formunuzda yeniyim..Görüyorum ki çabalarınızla çok güzel bir forum oluşturmuşunuz.Emeği olan herkese çok çok teşekkür ediyorum...Umarım bende formumuza yararlı bişeyler yapabilirim.Aranızda olmak güzel.İyi paylaşımlar....:Entusiasmado: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm arkadaşlar,,, slm arkadaşım bende yeniyim umarım yeni dostluklar ve güzel paylaşımlar olur |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm arkadaşlar,,, Hoşgeldin arkadaşım. Keyifli forumlar dilerim.
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 926 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm arkadaşlar,,, Hoşgeldin Siteye İyi vakit geçirmen dileğimle |
| | |
| | #5 | |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9298 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm arkadaşlar,,, Alıntı:
Hosgeldin Arkadasım, Yararlı birşeyler katabilecegini umuyorum | |
| | |
| | #6 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Paylasabilmek özgürlüktür.... ![]() Duyuyorum ve unutuyorum. Görüyorum ve hatırlıyorum. Yapıyorum ve anlıyorum. | |
| | |
| | #7 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm arkadaşlar,,, Alıntı: Çığlıklar bazen çok işe yarar, bizi ısrarla duymayanlar için...Ama inanın biz sizi çok iyi duyuyor ve görüyoruz..Rica etsem de küçük harf kullansanız nasıl olur...Bazen bende kullanıyorum bu tip çığlıkları fakat "forum kuralları" yüzünden hemen vazgeçiyorum... Kurallar çerçevesinde bu önerimi anlayışla karşılayacağınızı ve yazım kurallarına uyacağınızı düşünüyorum.... Bol paylaşımlı forumlar diliyorum... Ayrıca sizde hoş geldiniz...
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |