![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "slm" başlıklı konu görüntüleniyor, "sevyeli bi site ararken siteniizi buldum umarım güzel dostluklar olur..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | slm sevyeli bi site ararken siteniizi buldum umarım güzel dostluklar olur |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: slm hoşgeldin.aradığın şeyi bulduğun yerdesin doyumsuz paylaşımlar dileğiyle tekrar hoş geldin |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm tşk ederim ilginiz için inanın bu kadar çabuk cevap beklemiyordum açıkçası |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm hoş bulduk canım tşk ederim |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm Hoş geldiniz , sefalar getirdiniz :) Ayrıca şiirinizi de çok beğendim :) Nice güzel paylaşımlarınızı okumak isteriz :) |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm Tam isabet olmuş çok güzel bir siteye geldiniz bu arada bizde yeni bir dost kazanmış olduk.Hoşgeldin selinam:Entusiasmado::Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm Hoşgeldin selinamm umarım iyi vakit çerirsin..
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm tşk arkadaşlar yeni dostluklar edineceğime inanıyorum çünkü gerçekten siteniz güzel ama arkadaşlar sizler harikasınız yaaa şiirimide beğendiğinize sevindim tabikiii paylaşırım seve seve |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |