![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Ben de Geldim" başlıklı konu görüntüleniyor, "Nette gezinirken buldum burayı gittiğim yerlerde iyi işler yapan biriyimdir özelliklede sevdiğim sitelerde neyse zamanla tanışırız herkese merhaba..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 926 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nette gezinirken buldum burayı gittiğim yerlerde iyi işler yapan biriyimdir özelliklede sevdiğim sitelerde neyse zamanla tanışırız herkese merhaba |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben de Geldim Hoş geldin.. İyi forumlar:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben de Geldim IceBurNeR haoşgeldin arkadaş umarım iyi vakit geçirirsin.
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |