![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "selam" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhabalar siteye uzun zaman önce kaydoldum fakat daha sonra bir daha giremedim.Sitenin içeriği gayet güzel.Yardıma ihtiyaç duyduğum konuları yine bu sitede buldum fakat daha sonra kullanıcı adımı ve şifremi unuttuğum ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 160 ![]() ![]() | selam Merhabalar siteye uzun zaman önce kaydoldum fakat daha sonra bir daha giremedim.Sitenin içeriği gayet güzel.Yardıma ihtiyaç duyduğum konuları yine bu sitede buldum fakat daha sonra kullanıcı adımı ve şifremi unuttuğum için ve hangi mail adresimi verdiğimi hatırlayamadığım için biraz zorlandım.Sitede emeği bulunan herkese çok teşekkür ediyorum fakat adminlere akıl danışmam gereken bir konu var ancak özel mesaj atabilmek için en az 10 mesaj yazmam gerekiyormuş.10 mesajı saçma sapan yazılarla doldurmak istemiyorum.Adminler duyun sesimiiiiiiiiiiii.... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 894 Rep: 88307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selam Alıntı:
butonunun yanında iletişim yazısına tıklarsanız yardımcı olabiliriz.:Entusiasmado:
__________________ Kimse Bana Masal Anlatmasın Çocukkende Sevmezdim Zaten.. | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 160 ![]() ![]() | Cevap: selam tamam çok teşekkür ederim gerekli yardımı yazdım gönderdim ilginiz için şimdiden teşekkür ederim. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |