![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Herkese selâmlar ve teşekkürler!" başlıklı konu görüntüleniyor, "..geldik! Hoş sefa bulduk Selâm ile geldik Sefalar eyledik Sohbet-i muhabbet Eylemeye geldik! Alem-i Sır Herkese selâmlar ve teşekkürler! Sohbetiniz bol olsun, muhabbetiniz hoş olsun..sağlıcakla kalın!..Görüşmek üzerekucaklıyorum..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2491 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ..geldik! Hoş sefa bulduk Selâm ile geldik Sefalar eyledik Sohbet-i muhabbet Eylemeye geldik! Alem-i Sır Herkese selâmlar ve teşekkürler! Sohbetiniz bol olsun, muhabbetiniz hoş olsun..sağlıcakla kalın!..Görüşmek üzerekucaklıyorum |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Herkese selâmlar ve teşekkürler! Hoş Geldin Kardeşim.Bol sohbet ve paylaşımlı günler seninle olsun.......
__________________ |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2491 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SİZLERLE! Hoş geldin iltifatıyla karşılandım Gelirken bende sevgi getirdim Sevgimi sizlerle paylaşmak isterim Sizlerle paylaşıp kaynaşalım ! Alem-i Sır kucaklıyorum |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese selâmlar ve teşekkürler! Hoşgeldiniz sizde aramıza:Entusiasmado::Entusiasmado::Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2491 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
"Hoşgeldiniz sizde aramıza" İnsanı ne güzel etkiler Edilir güzel teşekkürler Kalpten edilen teşekkürler Bilmukabele sunulur Sizlere teşekkürler! Alem-i Sır kucaklıyorum tüm alemi herkesi | |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 31 ![]() | Hoş geldin AlemiSır supermeydana..umarım burada sende bilgilerini paylaşır eglenirsin..kalıcı olursun..iyi eglenceler şimdiden. |
| | |
| | #7 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese selâmlar ve teşekkürler! ne kadar hoş cevaplar... hoşgeldın...hoşgeldin...heoşgeldin....Alem-i sır |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese selâmlar ve teşekkürler! Hoş geldin, iyi forumlar dilerim..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Herkese selâmlar ve teşekkürler! Selamlar Alem i sır Görünen O ki aramıza bir şair daha katılmış...
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese selâmlar ve teşekkürler! Hoş geldin alem-i sır nerden bululuyon bu kadar güzel cevapları sevgiyle kal |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |