![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Okeye dördüncü geldi..." başlıklı konu görüntüleniyor, "selam ,ismim Ahmet .İzmir'de ikamet ediyorum aslen Mersin'liyim ve denizciyim.Okeye dördüncülük değişik bir başlık olmasını istemekten kaynaklanan bir durum .Aksine kahve kültürüm zayıftır.herkese sevgiler...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | selam ,ismim Ahmet .İzmir'de ikamet ediyorum aslen Mersin'liyim ve denizciyim.Okeye dördüncülük değişik bir başlık olmasını istemekten kaynaklanan bir durum .Aksine kahve kültürüm zayıftır.herkese sevgiler. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okeye dördüncü geldi... Hoşgeldin pina aramıza..Çok ilginç bir giriş yaptın:Entusiasmado:İyi forumlar
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Okeye dördüncü geldi... Teşekkürler.ikramlar self servis galibakucaklıyorum |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |