![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "lale" başlıklı konu görüntüleniyor, "selam ben geldim hehehehehhhihihihihhiihahahahhahaa kocamaaaaaaaaaaaaann sevgiyle geldim ay dagitirim acele etmeyin azicik ondan azicik bundan ay güzel bir yere benziyooooooo ooyy uuyy yesinler..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 43 ![]() | selam ben geldim hehehehehhhihihihihhiihahahahhahaa kocamaaaaaaaaaaaaann sevgiyle geldim ay dagitirim acele etmeyin azicik ondan azicik bundan ![]() ay güzel bir yere benziyooooooo ooyy uuyy yesinler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 56 ![]() | Cevap: lale hoşgeldin :) maşşallah maşşalah sende bendensin konuşkan :D |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoş geldin morlalee burası çok güzel bir yere benzemiyor zaten öyle çünkü ![]() İyi forumlar, iyi paylaşımlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |