![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "SlM Ben Geldim isterseniz gidiyim" başlıklı konu görüntüleniyor, "slm gençlik adım anıl 15 yaşındayım ama istemesseniz giderim eğer banada aranızda yer varsa çok mutlu olurum.Bu arada bide bişeye cvp yazarken msjın sağ alt köşesinde hızlı cvp butonına basın ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | SlM Ben Geldim isterseniz gidiyim slm gençlik adım anıl 15 yaşındayım ama istemesseniz giderim eğer banada aranızda yer varsa çok mutlu olurum.Bu arada bide bişeye cvp yazarken msjın sağ alt köşesinde hızlı cvp butonına basın aksi taktirde hızlı cvp aktif olmicaktır felan diyoda ben o butonu bulamadım nasıl yapcaz????
__________________ NeFreT-*-AnIL Konu NeFreT AnIL tarafından (30-11-2007 Saat 10:39 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 41307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SlM Ben Geldim isterseniz gidiyim Alıntı:
Hızlı cevap butonu bu butondur.:)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: SlM Ben Geldim isterseniz gidiyim ok çok sağol yaptım :D........
__________________ NeFreT-*-AnIL |
| | |
| | #4 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: SlM Ben Geldim isterseniz gidiyim Hoş geldin ANIL....Estağfurallah.Seni aramızda görmek bizi mutlu edecektir.Paylaşımlarınla senide aramızda görmek tabii ki isteriz.Hoş Geldin
__________________ |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SlM Ben Geldim isterseniz gidiyim Elbette aramızda sanada yer var hoş geldin supermeydan forumuna Anıl, iyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |