![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "ARanıza geldim Size merhaba" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bende geldim Vatana millete hayırlı olsun Sakaryadan sevgiler gönülden saygılar Abiler varsada ablalar TAnışalım kaynaşmayalım Helde az öte gideyimde resmimi de görün..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | ARanıza geldim Size merhaba Bende geldim Vatana millete hayırlı olsun Sakaryadan sevgiler gönülden saygılar Abiler varsada ablalar TAnışalım kaynaşmayalım Helde az öte gideyimde resmimi de görün |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ARanıza geldim Size merhaba Hoş geldin BAska_yok forumumuza iyi forumlar dilerim bu arada ilginç bir nick seçmişsin :)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 118 Rep: 11694 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ARanıza geldim Size merhaba Aramıza Hoseldınız ıyı paylasımlar dılerım... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |