![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "GÖK-BÖRÜ LG VE CYBER" başlıklı konu görüntüleniyor, "S.aleyküm arkadaşlar ben gök-börü Mersinden aslım K.maras yaş 24..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | GÖK-BÖRÜ LG VE CYBER S.aleyküm arkadaşlar ben gök-börü Mersinden aslım K.maras yaş 24
__________________ GÖK-BÖRÜ LG VE CYBER ------>MÜHÜR BENDE |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 695 Rep: 68577 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: GÖK-BÖRÜ LG VE CYBER Aleyküm Selam Arkadas,Hosgeldin
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: GÖK-BÖRÜ LG VE CYBER Alıntı:
Hoşgelmişsin
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| | #4 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: GÖK-BÖRÜ LG VE CYBER Hoş Geldin Aramıza.... Resimdeki sen misin===?
__________________ |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 174 Rep: 16954 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: GÖK-BÖRÜ LG VE CYBER Hoş geldin supermeydana gök-börü iyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: GÖK-BÖRÜ LG VE CYBER hoşgördük arkadaşlar evet resimde ki benım neden sordun arkadaşım.
__________________ GÖK-BÖRÜ LG VE CYBER ------>MÜHÜR BENDE |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: GÖK-BÖRÜ LG VE CYBER aleyküm selam hoş geldin aramıza
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |