![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "bende buradayim artik" başlıklı konu görüntüleniyor, "selam arkadaslar hepinizi selamliyor ve kabul ederseniz bende araniza katilmak istiyorum derim:-)..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: Almanya
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 43 ![]() | bende buradayim artik selam arkadaslar hepinizi selamliyor ve kabul ederseniz bende araniza katilmak istiyorum derim:-) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 41307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bende buradayim artik Hosgeldin arkadasım ... supermeydan'a
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bende buradayim artik Selamlar Sitemkiz hosgeldin aramiza sen katilmak istedikten sonra biz kabul ederiz iyi zaman gecirmen dilegiyle tekrar hosgeldin...
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: Almanya
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 43 ![]() | Cevap: bende buradayim artik Tesekkür ederim sagolun arkadaslar bu sicak karsilama icin |
| | |
| | #5 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: bende buradayim artik Hoş geldiniz.Bol paylaşımlı ve yeni arkadaşlıklarla dolu forumlar dileği ile... Saygılar Sunarız.
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: bende buradayim artik MRB BEN BU SITEYE YENI KAYIT OLDUM HEPINIZE HAYIRLI GUNLER BEN BILGISAYAR TEKNISYENIYIM |
| | |
| | #7 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bende buradayim artik sitemkız ve sakıp hoşgeldiniz,iyi forumlar,,,,, |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: antalya Yaş: 35
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | merhabalar ben de bu siteye yeni geldim inşallah seviyelidir.herkese selamlar |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bende buradayim artik Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz sn. Faris . Sitenin seviyesi ve kalitesi konusunda en ufak bir şüpheniz dahi olmasın . Hakikaten bilgi paylaşım platformu olarak iddialı sitelerden biriyiz . Tekrar hoşgeldiniz . :) |
| | |
| | #10 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bende buradayim artik Alıntı:
Çok seviyeli,bilgi dolu bir siteye geldin.Hoşgeldin sende aramıza:Entusiasmado::Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |