![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "bende geldim" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben bir sürü forum sitelerine girdim ama hepsini filitre proğramı blokladı bunda olmadı onun için hep burdayım inşallah iyi bir yere uaşırım..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | bende geldim ben bir sürü forum sitelerine girdim ama hepsini filitre proğramı blokladı bunda olmadı onun için hep burdayım inşallah iyi bir yere uaşırım |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bende geldim Hoş geldin h.alperen umarım burada kalıcı olursun iyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: bende geldim ya haftaiçi dersler var giremem haftasonu dershane ama haftasonu 4 saat girerim :D |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bende geldim aramıza hoşgeldin alper.forumda kalıcı olursun inşallah iyi forumlar...
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: bende geldim ya arkadaşlar bide +rep nasıl veriliyo? rütbe yazdığımız mesaja göre mi repe göre mi? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |