![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "selam arkadaşlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "hepinize iyi akşamlar diliyorum. tanışmadaki holozoik parazit içinde herkezden özür diliyorum...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: Eskişehir
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepinize iyi akşamlar diliyorum. tanışmadaki holozoik parazit içinde herkezden özür diliyorum. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selam arkadaşlar Hoş geldin gökhan forumumuza iyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Banned | Cevap: selam arkadaşlar Estağfurallah....Aramıza hoş geldin.Bol paylaşımlı günler geçirmen dileği ile........ |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: selam arkadaşlar hoş geldin aramıza.hiç kuşkun olmasın doğru yerdesin.
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |