![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "holozoik parazit" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar holozoik beslenen canlılar içinde parazit olanlar var mı? var diye duydum fakat örnekler istiyorum..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: Eskişehir
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar holozoik beslenen canlılar içinde parazit olanlar var mı? var diye duydum fakat örnekler istiyorum |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: holozoik parazit Uygunsuz kategoriye konu açmışssınız..... Burası TANIŞMA VE KAYNAŞMA bölümüdür.... Forumu iyi gözlemleyiniz..... Ayrıca, sizin için araştıracaktım ancak, kurmuş olduğunuz cümle içinde emir kipi bulunduğu için vazgeçtim....Saygılar |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: Eskişehir
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: holozoik parazit arkadaşlar özür dilerim. daha yeniyiz |
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: holozoik parazit Estağfurallah.Yanlız benim kızdığım nokta, kocaman ilk merhaba yazıyor ve buraya konu açılıyor. Ayrıca istemek ile rica etmek farklı şeylerdir.Unutmayalm..... Neyse, genel kültür kategorisine senin sorun ile alakalı konu atarım....5 dk. sonra, genel kültü bölümüne bakınız. |
| | |
| | #5 |
| Banned | Cevap: holozoik parazit Genel kültür kategorisinde HOLOZOİK BESLENME ile ilgili konu açılmıştır..... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |