![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "selamlarrr......" başlıklı konu görüntüleniyor, "selamlarr arkadaşlar yine burdayım ohh şükür kavuşturana.uzun zamandır giremedım ufak tefek sorunlar yüzünden.tekrar aranızdayım tekrar selam herkesee...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | selamlarrr...... selamlarr arkadaşlar yine burdayım ohh şükür kavuşturana.uzun zamandır giremedım ufak tefek sorunlar yüzünden.tekrar aranızdayım tekrar selam herkesee. ![]() ![]() |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selamlarrr...... Hoşgeldin canım.Yeniden görmek ne güzel:Entusiasmado::Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selamlarrr...... Hoş geldin mrs.x.ray yeniden aramızda gördüğüme sevindim iyi forumlar:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selamlarrr...... VALLA ESKIDEN DAHA SICAKTI SANKİ ACABA KIŞ GELIYOR YA ONDAN MI BU SOĞUKLUK ![]() ![]() ![]() İĞRENÇ Bİ ESPİRİYDİ KABUL. VALLA TANIDIĞIM PEK KİMSE KALMAMIŞ,AÇIKÇASI SENIN BENI HATIRLAYACAĞINI HİÇ DÜŞÜNMÜYORDUM ŞAŞIRDIM:) |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye | Cevap: selamlarrr...... ben hoşgeldim o zaman sen benden eski üyeymişşin hoşgeldin kardeş |
| | |
| | #7 | |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9298 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selamlarrr...... Alıntı:
Kış geldi Ancak akşamları daha sıcak oluyor bu site,Sıcak sobanın yanında veya kalorifere sırtını dayayarak yazıyorsan haliyle etrafa da sıcak sıcacık elektrik verebiliyorsun. | |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selamlarrr...... peki öyle olsun. pam arkadaşım benden yenısın ama rep leri toplamışsın maşaallah.kıskandım sölimmmmmm. |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selamlarrr...... hoş geldin mrs.x.ray . iyi forumlar
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye | Cevap: selamlarrr...... valla kardeşim amacım rep mep değil.paylaşımı seviyorum o yüzden burdayım bu işten zevk alıyorum inanki repi bile gördüğüm yok .ama fene da olmuyo hani rep verenlere |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |