![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "merhaba :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet bende geldim nedenmi çok çok sevdiğim kardeşim Nurettin_ rica etti hiç düşünmeden geldim ben öncelikle kendimi çok çok sever ve sayarım buda doğal olarak karşımdakine yansır kardeşim beni bildiği ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | merhaba :) evet bende geldim nedenmi çok çok sevdiğim kardeşim Nurettin_ rica etti hiç düşünmeden geldim ben öncelikle kendimi çok çok sever ve sayarım buda doğal olarak karşımdakine yansır kardeşim beni bildiği için burada da çok çok nezih ve kaliteli arkadaş, kardeş ve dost olduğunu söyledi kısaca geldim herşey yüreklerinizden geçtiği gibi olsun sevgiyle ve dostça kalın kocaman öpüyorum :) Nuretti_ nimi |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba :) Kardesın kurban olsun sana canım ablamm... Cok tesekur ederım hakkımdakı dusuncelerın ıcın:) Sabah sabah vallaha ıyı geldı kı sen zaten hep ıyı gelırdın bana:) Cok ozlemıs ıdım senı... Hosgeldın sefalar getırdın can ablammm:) Iyıkı geldın, senle daha bı guzel olacak buralar, emın ol burada saygı sevgı dostluk onplanda...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Banned | Cevap: merhaba :) Aramıza hoş geldin kardeşim.Umarım bol paylaşımlı ve bol arkadaşlı günler geçirirsin.Senide paylaşımlarınla aramızda görmekten mutluluk duyarız.Saygılarımı Sunarım.... |
| | |
| | #4 | |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 143 Rep: 13806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba :) Alıntı:
Evetttttt sende hosgeldin abla abim dogru soylemis sevgi saygi dostluk hersey var burda simdi sende aramiza katildin insallah hersey diledigin gibi olur..tekrar hosgeldin abla..
__________________ | |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 41 ![]() | Cevap: merhaba :) hoş geldin sefalar getirdin bende yeniyim umarım sende benim gibi burayı beğinirsin. ![]() ![]() |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ANKARA Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhaba :) merhaba.ben burcu yeni kayıt oldum foruma. ![]() |
| | |
| | #7 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 143 Rep: 13806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba :) Hepiniz supermeydana hosgeldiniz arkadaslar...
__________________ |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba :) Hoşgeldiniz supermeydana iyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 265 Rep: 25726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba :) Hepiniz Hoşgeldiniz Arkadaslar..
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #10 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 403 Rep: 39387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba :) Hoşgeldiniz arkadaşlar aramıza ![]() ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |